Απελπισμένος επιχειρηματίας στη Ρόδο απειλούσε να αυτοκτονήσει γιατί του κλείσανε το μαγαζί λόγω μουσικής (upd)

Στην αυτοκτονία οδηγεί την εστίαση η κυβέρνηση

Απελπισμένος επιχειρηματίας στη Ρόδο απειλούσε να αυτοκτονήσει γιατί του κλείσανε το μαγαζί λόγω μουσικής (upd)

(Αρχικό κείμενο – 11:54) Σε απελπισία βρίσκεται ένας επιχειρηματίας στη Ρόδο, ο οποίος απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει, διότι του σφράγισαν το μαγαζί, λόγω μουσικής.

Το πρωί της Τρίτης σήμανε «συναγερμός» στην αστυνομία, καθώς ένας επιχειρηματίας απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας ώστε να τον μεταπείσουν.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος -μπαρ στο Φαληράκι, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν ευδοκίμησε η προσφυγή του για τη μη σφράγιση του καταστήματός του και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου.

Στο σημείο βρέθηκαν η σύζυγός του και ο πατέρας του, του τον εκλιπαρούσαν να κατέβει.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, οι αστυνομικοί τού βεβαίωσαν πρόστιμο, χωρίς να κατέβουν καν από το αυτοκίνητο. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι απελπισμένος καθώς έχει καταστραφεί οικονομικά.

Το συμβάν είχε τελικά αίσιο τέλος, όταν ο πολίτης πείσθηκε να κατέβει. Εντούτοις, η κίνησή του δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι μαγαζάτορες.

Όλο αυτό λίγες ημέρες μετά τις απειλές Ν.Χαρδαλιά σε επιχειρηματίες για την μουσική στην εστίαση.

Δείτε τις φωτογραφίες από την «Δημοκρατική της Ρόδου»

Απειλές Ν.Χαρδαλιά για μουσική σε εστίαση: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνη – Τα αντάρτικα δεν θα περάσουν»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αντάρτικο» των καταστηματαρχών ο Νίκος Χαρδαλιάς εξαπέλυσε μία 3λεπτη επίθεση στη… μουσική, η οποία ήταν βγαλμένη από ταινία δυστοπικού μέλλοντος και θύμιζε κήρυγμα ισλαμιστή ιμάμη.

Ο κ.Χαρδαλίας χαρακτήρισε την επιστροφή της μουσικής «εξαιρετικά επικίνδυνη» γιατί με αυτή η άνθρωποι «χορεύουν», «τραγουδάνε» και «χαλαρώνουν πίνοντας αλκόολ» πετώντας «σταγονίδια», ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως τα αντάρτικα «δεν θα περάσουν». Μάλιστα χαρακτήρισε «παράλογες» τις απαιτήσει για επαναφορά της μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.