
Η Δευτέρα 21η Ιουνίου δεν είναι επίσημη αργία για όλους τους εργαζομένους, με αποτέλεσμα, τα ωράρια λειτουργίας των σούπερ μάρκετ δεν επηρεάζονται από την αργία του Αγίου Πνεύματος.
Αναφορικά με τις τράπεζες, η αργία του Αγίου Πνεύματος είναι επίσημη τραπεζική αργία, οπότε θα είναι κλειστές. Το ίδιο ισχύει και για το Δημόσιo, ωστόσο, η ημέρα δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
Ειδικότερα, το ωράριο των σούπερ μάρκετ μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 06:00, όπως ορίζει η ΚΥΑ θα είναι το ίδιο με τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες. Δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα στα καταστήματα τροφίμων να λειτουργούν από τις 07.00 το πρωί έως τις 22.30.
Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι μισθωτοί δεν εργαστούν, σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα έχουν καμία μείωση στον μισθό τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.