ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΑΔΕ: «Ανέβηκε» στις ψηφιακές θυρίδες των πολιτών η ενημέρωση Ιανουαρίου για τον Φορολογικό Λογαριασμό

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οφειλές και τις κινήσεις τους, καθώς και για τη συνολική εικόνα των πληρωμών σε συγκεκριμένο μήνα

ΑΑΔΕ: «Ανέβηκε» στις ψηφιακές θυρίδες των πολιτών η ενημέρωση Ιανουαρίου για τον Φορολογικό Λογαριασμό

«Ανέβηκε» στις ψηφιακές θυρίδες των πολιτών η ενημέρωση Ιανουαρίου για τον Φορολογικό Λογαριασμό, όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Από τη συγκεκριμένη υπηρεσία της ΑΑΔΕ, οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οφειλές και τις κινήσεις τους, καθώς και για τη συνολική εικόνα των πληρωμών σε συγκεκριμένο μήνα, με αναφορά στον λογαριασμό IBAN, όπου έγινε η κατάθεση ποσού (επιδόματα, έπαθλα από δημόσιες κληρώσεις κ.ά.).

Επίσης, η συνολική εικόνα των πληρωμών σε συγκεκριμένο μήνα από την ΑΑΔΕ, με αναφορά στον λογαριασμό IBAN που έγινε η κατάθεση χρημάτων (ενδεικτικά, πληρωμή χρηματικού εντάλματος από φορέα, καταβολή του επάθλου δημόσιας κλήρωσης, καταβολή επιδόματος θέρμανσης, κ.ά.).

Επιπλέον, στο μήνα αναφοράς, απεικονίζονται:

– Πληρωμές.
– Συμψηφισμοί τίτλων πληρωμής που έγιναν από υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.
– Συμψηφισμοί χρηματικών ενταλμάτων με Οφειλή/Ρύθμιση που έγιναν από υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.
– Διαγραφές που έγιναν σε οφειλές (πχ. λόγω επιδότησης παγίων δαπανών, αποζημίωσης μισθωμάτων covid, κ.ά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.