ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για τους πυρόπληκτους – Ποιοι οι δικαιούχοι και τι θα λάβουν

Οι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας λόγω καταστροφής των επιχειρήσεων, θα λάβουν 534€/μήνα

Ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για τους πυρόπληκτους – Ποιοι οι δικαιούχοι και τι θα λάβουν

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στα μέτρα στήριξης της Πολιτείας για τους πυρόπληκτους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αποζημιώσεις για τις πρώτες ανάγκες όπως για καταστροφές σε κύρια κατοικία, θα κυμαίνονται στα 600 €/ νοικοκυριό, ενώ για άτομα που υπέστησαν αναπηρία, η οικονομική αποζημίωση θα είναι 4.500 ευρώ.

Οι αποζημιώσεις που προβλέπονται για την οικοσκευή ανέρχονται σε έως και 6.000€/ νοικοκυριό για κύρια κατοικία, ενώ για δευτερεύουσα κατοικία φτάνουν στο μισό, έως 3.000 €/νοικοκυριό.

Σημειώνεται πως η πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής για κτίρια τα οποία έχουν κριθεί «κόκκινα» (επικίνδυνα για χρήση) ανέρχεται στα 10.000€, ενώ για όσα έχουν κριθεί «κίτρινα» (προσωρινά ακατάλληλα για χρήση), στα 5.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποζημίωση για τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας λόγω καταστροφής των επιχειρήσεων, κυμαίνεται στα 534€/ μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.