ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πότε ξεκινά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Πότε η πρώτη πληρωμή φόρου

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία έχουν σκαρφαλώσει στα 110 δισ. ευρώ

Δείτε πότε ξεκινά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Πότε η πρώτη πληρωμή φόρου

Τα τέλη Μαρτίου, προγραμματίζεται να τεθεί σε λειτουργία το Taxisnet προκειμένου να υποδεχτεί τις φορολογικές δηλώσεις 2022.

Οι τρεις διμηνιαίες δόσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία για την εξόφληση του φόρου εισοδήματος που προκύπτει από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων αυξάνεται σε 8 μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από το τέλος Ιουλίου, προκειμένου να δοθούν φορολογικές ανάσες στους φορολογούμενους στην εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων και να μπει φρένο στο κύμα των απλήρωτων φόρων.

Σημειώνεται ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία έχουν σκαρφαλώσει στα 110 δισ. ευρώ.

Φέτος επανέρχονται τα τεκμήρια για το σύνολο των φοροολογουμένων καθώς και οι ηλεκτρονικές αποδείξεις οι οποίες για κάθε φορολογούμενο θα πρέπει να ανέρχονται στο 30% του εισοδήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.