ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πότε θα δοθούν οι επιδοτήσεις θέρμανσης και κίνησης στους δικαιούχους

Λήγει η επιδότηση 0,15 ευρώ/λίτρο για το πετρέλαιο κίνησης την Παρασκευή 30 Ιουλίου

Δείτε πότε θα δοθούν οι επιδοτήσεις θέρμανσης και κίνησης στους δικαιούχους

Αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις θα είναι οι Έλληνες οδηγοί από τον ερχόμενο μήνα εφόσον θα έχει λήξει η περίοδος επιδότησης του πετρελαίου κίνησης στην αντλία αλλά και το επίδομα μέσω του Fuel Pass 2.

Η επιδότηση 0,15 ευρώ/λίτρο για το πετρέλαιο κίνησης λήγει την Παρασκευή 30 Ιουλίου με εξοικονόμηση 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επιδότηση των καυσίμων κίνησης μπαίνει, όπως όλα δείχνουν, στον «πάγο».

Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρ’ ότι τα αρμόδια υπουργεία μέχρι πολύ πρόσφατα εξέταζαν περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης των οδηγών μέσω ενός Fuel Pass 3 και μέσω διατήρησης της επιδότησης στην αντλία για το diesel κίνησης, η επιδότηση στο ρεύμα, βρίσκεται πρώτη στη λίστα. Έτσι, μπορεί να καταργείται η επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης, αλλά αντ’ αυτής έρχεται επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης, επίσης στην αντλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.