ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε πότε θα καταβληθεί στους συνταξιούχους το επίδομα προσωπικής διαφοράς – Τα ποσά

Ο διπλός «κόφτης» που προβλέπει η διάταξη

Δείτε πότε θα καταβληθεί στους συνταξιούχους το επίδομα προσωπικής διαφοράς – Τα ποσά

Εντός του Δεκεμβρίου, αναμένεται οι συνταξιούχοι να λάβουν το επίδομα προσωπικής διαφοράς, το οποίο θα είναι «κουρεμένο» συγκριτικά με την προηγούμενη φορά.

Οι συνταξιούχοι που δεν θα λάβουν αύξηση το 2024 θα τους δοθεί το επίδομα προσωπικής διαφοράς που αποτελεί εφάπαξ οικονομική ενίσχυση θα είναι κλιμακούμενο σε 3 κλίμακες:

  • 200 ευρώ
  • 150 ευρώ
  • 100 ευρώ

Οι προϋποθέσεις για το επίδομα

Η διάταξη για το επίδομα προσωπικής διαφοράς προβλέπει… διπλό «κόφτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, για να πάρει ένας συνταξιούχος το επίδομα:

  • Δεν πρέπει να λαμβάνει σύνταξη άνω των 1.600 ευρώ
  • Η προσωπική διαφορά μετά την αναπροσαρμογή του 7,75% θα πρέπει να είναι πάνω από 10 ευρώ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.