
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε το ύψος και τους δικαιούχους του νέου Fuel Pass, αφού ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο υπουργός Οικονομικών έδωσαν πολλές πληροφορίες για τη νέα επιδότηση στα καύσιμα.
Το πρωί της Τετάρτης (15.06.2022), ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΙ, δεν είπε\ πολλά περισσότερα για το Fuel Pass. Επανέλαβε ότι η επιδότηση σε βενζίνη και πετρέλαιο θα είναι τρίμηνη και πως ο τρόπος που θα δοθεί και άλλες λεπτομέρειες θα «κλειδώσουν» στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό την άλλη εβδομάδα.
Στην ερώτηση αν η νέα επιδότηση στα καύσιμα θα είναι «γενναία», ο Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε με διπλωματία, ότι αυτό είναι σχετικό, γιατί μπορεί το ποσό που θα δοθεί για το οικονομικό επιτελείο να είναι «γενναίο» αλλά για τον πολίτη να είναι «ψίχουλα».
Σε κάθε περίπτωση οι έως τώρα παρεμβάσεις της κυβέρνησης, είναι εξαιρετικά γενναίες σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πρόσθεσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.