ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικαστική αστυνομία: Διευκρινίσεις από τον ΑΣΕΠ για τις 500 μόνιμες προσλήψεις

Πότε ολοκληρώνονται οι αιτήσεις

Δικαστική αστυνομία: Διευκρινίσεις από τον ΑΣΕΠ για τις 500 μόνιμες προσλήψεις

Σε νέες διευκρινήσεις προχώρησε ο ΑΣΕΠ σχετικά με τις 500 προσλήψεις για μόνιμες θέσεις στην Δικαστική αστυνομία.

Αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι, λήγουν οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 1ΔΑ/2023 του ΑΣΕΠ και του υπουργείου Δικαιοσύνης, για το Σώμα της δικαστικής αστυνομίας. 

Σχετικά με τη συμμετοχή στην προκήρυξη, ο ΑΣΕΠ αναφέρει:

 «Σε συνέχεια της από 10/10/2023 Ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ διευκρινίζεται ότι, για γενικές πληροφορίες σχετικά με την Προκήρυξη 1ΔΑ/2023 του Υπουργείου Δικαιοσύνης (ΑΔΑ: ΨΣΑΛΩ-2ΧΛ), που αφορά στην πλήρωση πεντακοσίων (500) οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (Κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του Αστυνομικού Τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας»

του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4963/2022 όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 5049/2023 και τη συμμετοχή σε αυτή, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται αποκλειστικά στα κάτωθι email του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

[email protected]

[email protected]»

Υπενθυμίζεται ότι η δικαστική αστυνομία, η οποία θα αποτελείται από ένστολο αλλά και πολιτικό προσωπικό, θα δημιουργηθεί βάσει τριών διαφορετικών προκηρύξεων, οι οποίες έχουν ως εξής:

-500 θέσεις ένστολων, ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, μέσω της οικείας ενιαίας προκήρυξης ΑΣΕΠ

-31 θέσεις ΤΕ στο πολιτικό προσωπικό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-139 θέσεις ΠΕ στο πολιτικό προσωπικό (ο διαγωνισμός αναμένεται)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.