ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

e-ΕΦΚΑ: Αυτές είναι οι ασφαλιστικές εισφορές και οι δόσεις ρυθμίσεων που πρέπει να καταβληθούν ως 2 Απριλίου

Ποιους φορολογούμενους αφορά

e-ΕΦΚΑ: Αυτές είναι οι ασφαλιστικές εισφορές και οι δόσεις ρυθμίσεων που πρέπει να καταβληθούν ως 2 Απριλίου

Χιλιάδες είναι οι φορολογούμενοι που έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις 2 Απριλίου προκειμένου να καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές και δόσεις ρυθμίσεων, σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ.

Η προθεσμία αυτή αφορά:

  • Στις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές του δημοσίου τομέα της μισθολογικής περιόδου μηνός Ιανουαρίου 2024.
  • Στις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές των εργοδοτών κοινών επιχειρήσεων (ιδιωτικού τομέα) και των οικοδομοτεχνικών έργων της μισθολογικής περιόδου μηνός Φεβρουαρίου 2024.
  • Στις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές μηνός Φεβρουαρίου 2024 και των αντίστοιχων δόσεων της εκκαθάρισης εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και αγροτών, καθώς και των δόσεων εκκαθάρισης εργατών γης που αμείβονται με εργόσημο π. Ο.Γ.Α..
  • Τις ασφαλιστικές εισφορές της προαιρετικής συνέχισης της ασφάλισης, αναγνωρίσεων χρόνου ασφάλισης κ.λπ με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 29η Μαρτίου 2024.
  • Τις δόσεις της τμηματικής εξόφλησης οφειλών/ρυθμίσεων μηνός Μαρτίου 2024.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διευκρινίζεται πως αυτό δεν αφορά στην προθεσμία υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) e-Ε.Φ.Κ.Α. Δημοσίου Τομέα μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2024 (01/2024), εργοδοτών κοινών επιχειρήσεων (ιδιωτικός τομέας) και οικοδομοτεχνικών έργων της μισθολογικής περιόδου Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους (02/2024) που λήγει, όπως έχει καθορισθεί την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.