ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίδομα 300 ευρώ: «Κλειδώνει» για το Πάσχα 2023 – Ποιοι θα το πάρουν

Η πληρωμή θα γίνει μέσα στη Μ. Εβδομάδα, όπως έγινε και το Πάσχα του 2022 που πληρώθηκε τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου.

Επίδομα 300 ευρώ:  «Κλειδώνει» για το Πάσχα 2023 – Ποιοι θα το πάρουν

Ένας τρίτος γύρος επιταγής ακρίβειας θα πληρωθεί το Πάσχα 2023, με το έκτακτο επίδομα να διαμορφώνεται στα 300 ευρώ.

Οι πληροφορίες για αύξηση του ποσού φαίνεται να επιβεβαιώνονται, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και οι σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στις 12:30.

Το άτυπο «Δώρο Πάσχα» θα είναι ύψους 250-300 ευρώ, όμως σημαντικά ερωτηματικά παραμένουν για τους δικαιούχους. Η επιταγή ακρίβειας τα Χριστούγεννα δόθηκε σε 2,3 εκατομμύρια δικαιούχους, όμως σήμερα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 1,1 εκατομμύρια δικαιούχους, αριθμός αρκετά «πετσοκομμένος» από τις προηγούμενες φορές.

Ήδη, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να βγουν εκτός λίστας πληρωμών οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού και του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες.

Οι σίγουροι φαίνεται να είναι οι συνταξιούχοι, στους οποίους έχουν κοπεί όλα τα δώρα από τις εποχές των μνημονίων, αλλά και οι μακροχρόνια άνεργοι και οι δικαιούχοι αναπηρικού επιδόματος.

Μία ακόμα πληροφορία που διαρρέεται είναι ότι θα δοθεί «Δώρο Πάσχα» και στους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά ακόμα δεν επιβεβαιώνεται.

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά θα αναμένεται να διευκρινιστούν στις σημερινές ανακοινώσεις που θα κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πληρωμή θα γίνει μέσα στη Μ. Εβδομάδα, όπως έγινε και το Πάσχα του 2022 που πληρώθηκε τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου. Φέτος το Πάσχα πέφτει στις 16 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.