ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίδομα θέρμανσης: Δείτε πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση – Ποια η προϋπόθεση για να τη λάβετε

Τι ισχύει για το επίδομα για το ρεύμα

Επίδομα θέρμανσης: Δείτε πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση – Ποια η προϋπόθεση για να τη λάβετε

Η επόμενη δόση του επιδόματος θέρμανσης αναμένεται να γίνει έως την 30ή Απριλίου για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου.

Η προηγούμενη πληρωμή που έγινε στις 29 Φεβρουαρίου αφορούσε σε τιμολογογημένες αγορές με ημερομηνία έως την 31η Ιανουαρίου 2024 και με την προϋπόθεση να έχουν καταχωριστεί τα απαιτούμενα στοιχεία έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Τι ισχύει για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα

Πάντως, το ποσό της επιδότησης για θέρμανση με ρεύμα κυμαίνεται από 45 έως 480 ευρώ και παρέχεται για όλη την περίοδο εφαρμογής του μέτρου (Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος) και χορηγείται σε έναντι ή εκκαθαριστικό λογαριασμό, ο οποίος εκδίδεται από τον εκάστοτε προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περίοδος επιδότησης αρχίζει το πρώτο τρίμηνο του 2024 και τα χρήματα δεν θα τα μπουν σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά θα πιστωθούν στον εκκαθαριστικό λογαριασμό του παρόχου που έχει επιλεγεί για να ηλεκτροδοτείται το ακίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.