Φωτοβολταϊκά στη στέγη: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της χρηματοδότησης

Ανακοινώσεις αναμένονται και για την επιδότηση ηλιακών θερμοσιφώνων

Φωτοβολταϊκά στη στέγη: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της χρηματοδότησης

Φωτοβολταϊκά ακόμη και στη στέγη, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά σε 250.000 φωτοβολταϊκά τα οποία κατανέμονται σε 150.000 σε στέγες κατοικιών, 75.000 σε στέγες επιχειρήσεων και 75.000 σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να εγκατασταθεί ένα φωτοβολταϊκό προκειμένου το νοικοκυριό, η επιχείρηση ή ο αγρότης το ρεύμα που καταναλώνει να το παράγει ο ίδιος.

Το μεγάλο πρόβλημα του ΔΕΔΔΗΕ είναι ότι δεν υπάρχουν δίκτυα, ηλεκτρικός χώρος άρα σε αυτή την περίπτωση 2,5 GWh έχουν εξασφαλιστεί ως ηλεκτρικός χώρος για να μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1 θα υπάρχει επιδότηση 40%-60%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι εκτός από τα φωτοβολταϊκά, αναμένονται και περαιτέρω ανακοινώσεις για την επιδότηση ηλιακών θερμοσιφώνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.