ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκ με την τιμή της βενζίνης: Έρχεται Δελτίο στα καύσιμα! – Στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της εβδομάδας

Πρόβλεψη-σοκ από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων

Σοκ με την τιμή της βενζίνης: Έρχεται Δελτίο στα καύσιμα! – Στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της εβδομάδας

(Ανανέωση – Aρχικό κείμενο 8:16) Σοκ προκαλούν οι προβλέψεις για τις τιμές του καυσίμου στην Ελλάδα, καθώς πλέον μιλούν ανοιχτά μέχρι και για επιβολή Δελτίου καυσίμων. 

Το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Γιώργος Ασμάτογλου, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προχώρησε στην εκτίμηση ότι η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως είπε, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Στο δελτίο του Mega μάλιστα μίλησαν ακόμη και για επιβολή Δελτίου καυσίμων, κάτι που θα επέστρεφε την Ελλάδα σε άλλες εποχές.

«Την δεκαετία του ’70 μιλούσανε για Δελτίο στα καύσιμα και έχουν μπει πολλές φορές σε διάφορα προϊόντα περιορισμοί. Ίσως κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να το συζητάμε. Δεν αργεί», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

«Πάμε σχεδόν σε διπλασιασμό της τιμής της αμόλυβδης όπως τη γνωρίζαμε πριν από μερικούς μήνες. Πρακτικά μιλάμε για τιμές οι οποίες θα είναι στο 2,40 – 2,50 ευρώ το λίτρο. Αυτό δεν είναι διαχειρίσιμο σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που το μεταφορικό κόστος είναι κυρίως οδικές μεταφορές».

https://twitter.com/Marka2_/status/1501232414349316097?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501232414349316097%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.2020mag.gr%2Fthemata%2F4425-sok-kai-deos-apo-tin-timi-kai-tis-venzinis-pame-gia-2-50-to-litro-me-deltio-ta-kaysima-video

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλεί η διαφορά Ελλάδα-Κύπρου, καθώς όπως αναδείξαμε ήδη στο pronews.gr στην Κύπρο η μέση τιμή είναι 1,442 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.