ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η νέα αύξηση 5% στα σιτηρά προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στους αρτοποιούς

Τι αναφέρουν οι αρτοποιοί για τις τιμές

Η νέα αύξηση 5% στα σιτηρά προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στους αρτοποιούς

Προβληματισμένοι είναι οι αρτοποιοί έπειτα από τις νέες αυξήσεις που σημειώθηκαν στα σιτηρά, ενώ αύριο κάνει πρεμιέρα το «καλάθι του νοικοκυριού».

Συγκεκριμένα, από αύριο μέχρι τις 9 το πρωί οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα πρέπει να έχουν καταθέσει τη λίστα με τα 51 προϊόντα που θα βρίσκονται στο «καλάθι του νοικοκυριού». Ο κόσμος είναι πολύ επιφυλακτικός βλέποντας την ακρίβεια να καλπάζει και περιμένει πως και πως να δει πως θα λειτουργήσει το νέο μέτρο με το «καλάθι του νοικοκυριού» του οποίου τα προϊόντα θα αλλάζουν κάθε 7 μέρες και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη.

«Πονοκέφαλος» για τις αυξήσεις στα σιτηρά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα αύξηση 5% στα σιτηρά προκαλεί νέο «πονοκέφαλο», αρχικά στους αρτοποιούς αλλά σύντομα και στους καταναλωτές. Οπως αναφέρουν αρτοποιοί, αν οι μύλοι συγκρατήσουν την τιμή στο αλεύρι και δεν την αυξήσουν, οι τιμές στα αρτοποιήματα θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.