ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Καλλιμάνης»: Εξαγοράστηκε από την τουρκική Dardanel

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αιγίου ενέκρινε τη συμφωνία εξυγίανσης

«Καλλιμάνης»: Εξαγοράστηκε από την τουρκική Dardanel

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας «Καλλιμάνης», ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο.

H «Καλλιμάνης» ενισχύεται πλέον από τη στήριξη και την αποφασιστικότητα του ομίλου Dardanel, που την εξαγόρασε, με κοινό στόχο όλων να φτάσει ξανά την κορυφή της κατηγορίας των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αιγίου, που δημοσιεύθηκε στις 20 Ιουνίου, ενέκρινε τη συμφωνία εξυγίανσης της «Καλλιμάνης», η οποία με τη σειρά της αρχικά εξασφαλίζει τους εργαζόμενους, ενώ παράλληλα προβλέπει την πλήρη αναδιάρθρωση και τακτοποίηση των οφειλών της εταιρείας, κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας με Δημόσιο, τράπεζες και προμηθευτές.

Με την επικύρωση της συμφωνίας, η νέα εταιρεία θα μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά όλες τις γραμμές παραγωγής των εγκαταστάσεων του Αιγίου, αλλά και να υλοποιήσει εκτενές επιχειρηματικό πρόγραμμα, που εκπονήθηκε από την Deloitte Greece, και θα αποτελέσει τη βάση για την επάνοδο του brand στην κορυφή της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η δυναμική επανεκκίνηση της εταιρείας περιλαμβάνει την ανάπτυξη της μάρκας «ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ» στα κανάλια του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, τη διεύρυνση των υφιστάμενων σειρών προϊόντων με νέους κωδικούς, την είσοδο σε νέες κατηγορίες αλιευμάτων και την ανάπτυξη των εξαγωγών. Στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων παραμένει πάντα η πλήρης αξιοποίηση των υπερσύγχρονων μονάδων στο Αίγιο και η ενίσχυση της απασχόλησης και της τοπικής κοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στόχος για επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας σε νέες αγορές είναι πρωταρχικής σπουδαιότητας, ενώ η οικονομική σταθερότητα και το μέγεθος της Dardanel αποτελεί το ιδανικό εφαλτήριο για να μετουσιωθεί η «Καλλιμάνης» σε μια παγκόσμια μάρκα, συνώνυμη με το μεράκι και την ποιότητα σε κάθε πιάτο στο οποίο θα σερβίρονται οι γεύσεις μας, αναφέρει η σχετική αννακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.