ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Ξεχύθηκε» στο κέντρο της Αθήνας ο κόσμος για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια (φωτο)

Ο καλός καιρός έβγαλε χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους

«Ξεχύθηκε» στο κέντρο της Αθήνας ο κόσμος για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια (φωτο)

Ο εξαιρετικός καιρός που θυμίζει άνοιξη και ας είμαστε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα έβγαλε την Κυριακή χιλιάδες Αθηναίους στο κέντρο για ψώνια και για βόλτα.

Από νωρίς ο κόσμος είχε κατακλύσει το Σύνταγμα και το εμπορικό κέντρο ενώ το αδιαχώρητο επικρατούσε στην Ερμού, με ένα «ποτάμι» να κατεβαίνει τον πεζόδρομο.

athina-1
athina-8
athina-3
athina-4
athina-2
athina-9
athina-6
athina-10
athina-5
athina-7

Η σημερινή Κυριακή είναι η τελευταία πριν από τις γιορτές και για αυτό τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 ως τις 18:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα εμπορικά κέντρα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:00. Σήμερα Κυριακή θα είναι ανοιχτά και τα σούπερ μάρκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.