Λάκης Γαβαλάς: Στο «σφυρί» το ακίνητο στην Κάντζα – Άλλαξε χέρια για 9.000.0001 ευρώ

Μόλις 1 ευρώ παραπάνω από την τιμή εκκίνησης

Λάκης Γαβαλάς: Στο «σφυρί» το ακίνητο στην Κάντζα – Άλλαξε χέρια για 9.000.0001 ευρώ

Σε πλειστηριασμό βγήκε από τις 10 το πρωί σήμερα (13/5) το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα. 

Το ακίνητο των 31,5 στρεμμάτων βγήκε με τιμή εκκίνησης στα 9 εκατ. ευρώ και κατακυρώθηκε με μόλις 1 ευρώ παραπάνω, δηλαδή για 9.000.0001 ευρώ.

Η διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι. Επισπεύδουσα ήταν η Τράπεζα Πειραιώς μετά από αναγκαστική κατάσχεση (πέρυσι τον Οκτώβριο) για 1 εκατ. ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στα 9 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά κατακυρώθηκε, προφανώς μετά από ένα και μοναδικό «χτύπημα», στο ποσό των 9.000.0001 ευρώ, δηλαδή μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.