ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Λεφτά, τέλος»! – Η κυβέρνηση κόβει όλες τις κοινωνικές παροχές «λόγω πλημμυρών»!

Με τα τρόφιμα, τα καύσιμα και το γενικό κόστος ζωής «στα ύψη» η Ελλάδα εισέρχεται στον δυσκολότερο χειμώνα μετά το 2015

«Λεφτά, τέλος»! – Η κυβέρνηση κόβει όλες τις κοινωνικές παροχές «λόγω πλημμυρών»!

«Λεφτά, τέλος» ανέκραξε η κυβέρνηση καθώς πηγές του υπουργείου Οικονομικών διέρρευσαν ότι το Market Pass 3, δηλαδή η επέκταση των επιδοτήσεων για τρόφιμα ως το τέλος του χρόνου καθώς και οι επιδοτήσεις των καυσίμων θέρμανσης, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, καθώς απλά δεν επαρκούν τα χρήματα ούτε για «να την βγάλει» το κράτος μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα χρειαστεί επιπλέον δανεισμός!

Τα δήθεν «υπεραπόδοσης του φετινού Προϋπολογισμού» και οι δήθεν «υπερεισπράξεις από τον Τουρισμό», αποδεικνύονται απλώς αέρας κοπανιστός και πλέον θα δοθεί μάχη για να διασφαλιστεί η μνημονιακή δέσμευση για πρωτογενές πλεόνασμα του 0,7% του ΑΕΠ.

Για να γίνει αντιληπτή η τραγική κατάσταση της οικονομίας, το κόστος του Market Pass είναι περίπου 200 εκατ. ευρώ αλλά ούτε αυτά υπάρχουν.

Με τα τρόφιμα, τα καύσιμα και το γενικό κόστος της ζωής στα ύψη η Ελλάδα εισέρχεται στον δυσκολότερο χειμώνα μετά το 2015.

Υποτίθεται ότι οι πλημμύρες στην Θεσσαλία -για τις οποίες φέρει ακέραιη ευθύνη η κυβέρνηση και η Περιφέρεια που ελέγχεται από την κυβέρνηση- δημιούργησαν μία «νέα κατάσταση», αλλά πόσο αλήθεια είναι αυτό ή καλύτερα σε ποιο ποσοστό είναι αληθινή; Χθες πανηγύριζαν για τα 2,2 δισ. ευρώ που θα δώσει η ΕΕ.

Σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης L.Αυγενάκης είπε ότι είναι fake news ότι υπάρχουν καταστροφές στην Θεσσαλία που να επηρεάζουν την οικονομία τα επόμενα χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.