ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μειώνεται η χρέωση για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας – Τι θα πληρώνουμε

Η χρέωση θα είναι κάτω από 3 ευρώ

Μειώνεται η χρέωση για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας – Τι θα πληρώνουμε

Οι τράπεζες στο πλαίσιο της διαβούλευσης με την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την τιμολόγηση των τραπεζικών εργασιών, αναμένεται να προχωρήσουν σε μείωση των χρεώσεων που επιβαρύνουν την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας, από αυτήν στην οποία τηρούμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Η απόφαση αυτή της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την υπόθεση των χρεώσεων θα προβλέπει πρόστιμα στις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η χρέωση για ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας θα διαμορφωθεί κάτω των 3 ευρώ, ενώ σήμερα κυμαίνεται μεταξύ 2,60 και 3,75 ευρώ, αναλόγως της τράπεζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.