ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι αλλαγές που «έρχονται» στα τέλη κυκλοφορίας από το 2025 (βίντεο)

Εξετάζονται κίνητρα απόσυρσης ΙΧ με 1ο έτος κυκλοφορίας προ του 2010

Οι αλλαγές που «έρχονται» στα τέλη κυκλοφορίας από το 2025 (βίντεο)

Από το 2025, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας, οι οποίες θα αφορούν το ύψος τους αλλά και τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε όσους δεν τα πληρώνουν στην ώρα τους.

Το πρώτο βήμα για την αναθεώρηση του πλαισίου των τελών κυκλοφορίας που καταβάλουν πάνω από 5,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων έγινε όπως μετέδωσε το πρωί της Κυριακής 24/3 το Mega σε σχετικό του ρεπορτάζ με τη συγκρότηση ομάδας εργασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση έργο της ειδικής ομάδας είναι η αναμόρφωση και επικαιροποίηση του πλαισίου των τελών κυκλοφορίας των ΕΙΧ, η διατύπωση απόψεων σχετικά με κανονιστικές και νομοθετικές ρυθμίσεις, η επεξεργασία και μελέτη των νέων τεχνολογικών οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών εξελίξεων καθώς και των όρων, προϋποθέσεων και κριτηρίων διαμόρφωσης του κόστους των τελών.

Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Εφαρμογή από Απρίλιο 202

Αφορά:

Όσους έχουν καταθέσει πινακίδες

Αλλαγές Τελών Κυκλοφορίας:

Από 1η/1/2025

Αυξομείωση τελών ΙΧ: 1η κυκλοφορία 1/11/2010 έως σήμερα

Αφορά: 1.168.000 ΙΧ

Καμία αλλαγή τελών ΙΧ:

1ο έτος κυκλοφορίας έως 31/10/2010

Αφορά: 4.400.000 ΙΧ

ΔΕΝ αλλάζουν τα τέλη:

Φορτηγών, λεωφορείων, μοτοσικλετών

Εξετάζονται κίνητρα απόσυρσης ΙΧ: 1ο έτος κυκλοφορίας προ του 2010

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.