ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι φορολογικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως τέλος του Φεβρουαρίου

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για χιλιάδες φορολογούμενους

Οι φορολογικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως τέλος του Φεβρουαρίου

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για χιλιάδες φορολογούμενους, καθώς την Πέμπτη (29/2) «εκπνέει» η προθεσμία για πέντε φορολογικές υποχρεώσεις.

Ακολουθούν οι εξής υποχρεώσεις:

-Τελευταία δόση φόρου εισοδήματος δήλωσης 2023, φυσικών και νομικών προσώπων

Η τελευταία δόση είναι προγραμματισμένο να καταβληθεί στα τέλη Φεβρουαρίου του 2024.

-Τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ 2023

Με τις νέες ρυθμίσεις ο φετινός λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ θα μπορεί να εξοφληθεί σε 11 μηνιαίες δόσεις, αντί για 10, με την πρώτη δόση να καταβάλλεται στις 30 Απριλίου 2024 και την τελευταία στο τέλος Φεβρουαρίου 2025.

-Τέλη κυκλοφορίας 2024

Η σχετική προθεσμία είχε ήδη λάβει παράταση 2 μηνών και πλέον όσοι καθυστερήσουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, θα κληθούν να καταβάλουν ως πρόστιμο το διπλάσιο ποσό.

Με το τέλος της παράτασης για την πληρωμή των φετινών τελών κυκλοφορίας σταματά και η παράταση που ισχύει για όσους θέλουν να θέσουν σε ακινησία το Ι.Χ. τους και να απαλλαγούν από τα τέλη του ίδιου έτους.

-Αίτηση για υποβολή χωριστής δήλωσης για έγγαμα ζευγάρια που το επιθυμούν

-Μείωση ΕΝΦΙΑ έως 10%

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως παρατάθηκε μέχρι την 1η Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για την μείωση στον ΕΝΦΙΑ έως 10%, λόγω ασφάλισης της κατοικίας έναντι φυσικών καταστροφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.