ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΟΠΑΠ: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ενόψει του Πάσχα – Τι θα γίνει με τις κληρώσεις

Τριπλή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ σήμερα και το Μ.Σάββατο

ΟΠΑΠ: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ενόψει του Πάσχα – Τι θα γίνει με τις κληρώσεις

Λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και των αργιών του Πάσχα, με αλλαγές στο ωράριο θα λειτουργήσουν από αύριο τα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, αλλάζουν και οι ημέρες και ώρες των κληρώσεων στα παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ.

Σύμφωνα με ενημέρωση, σήμερα και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά έως τις 16:00, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

Από την Τρίτη, 26 Απριλίου, τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Τριπλή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ σήμερα και το Μ. Σάββατο

Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, δεν θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ. Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα διεξαχθούν απόψε, Μεγάλη Τετάρτη, μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.

Και οι τρεις κληρώσεις θα γίνουν στις 22.00, με την προθεσμία κατάθεσης δελτίων και για τα τρία παιχνίδια να λήγει στις 21.30.

Τριπλή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθεί και το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι κληρώσεις του Μεγάλου Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν στις 16.30. Οι παίκτες ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ θα έχουν προθεσμία να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 16.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.