ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

R.Kiyosaki: «Η οικονομία οδεύει προς αναγκαστική προσγείωση – Η διαφθορά είναι μεγάλη»

Η προειδοποίηση του συγγραφέα και πολυεκατομμυριούχου για την αμερικανική οικονομία

R.Kiyosaki: «Η οικονομία οδεύει προς αναγκαστική προσγείωση – Η διαφθορά είναι μεγάλη»

Ο συγγραφέας και πολυεκατομμυριούχος Robert Kiyosaki προειδοποιεί για «αναγκαστική προσγείωση» της αμερικανικής οικονομίας.

Ειδικότερα, ο Robert Kiyosaki προειδοποίησε ότι η αμερικανική οικονομία οδεύει προς μια σοβαρή ύφεση, επισημαίνοντας ότι οι επενδυτές θα πρέπει να αγοράσουν bitcoin, χρυσό και ασήμι για να αντισταθμίσουν αυτό που αποκάλεσε «διαφθορά και ανικανότητα».

«Ομαλή προσγείωση; Ανώμαλη προσγείωση; Ή αναγκαστική προσγείωση; Εγώ λέω αναγκαστική προσγείωση. Ελπίζω να κάνω λάθος, ωστόσο αυτό πιστεύω. Η διαφθορά είναι μεγάλη και οι ηγέτες διεφθαρμένοι. Αγοράστε χρυσό, ασήμι, Bitcoin. Εξακολουθείτε να είστε καλύτερα προστατευμένοι από τη διαφθορά και την ανικανότητα» ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο twitter.

Ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου «Rich Dad Poor Dad» είναι συχνός καταστροφολόγος της οικονομίας, έχοντας στο παρελθόν προβλέψει το χειρότερο κραχ της αγοράς στην παγκόσμια ιστορία το 2021.

Πέρυσι, κατακεραύνωσε το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο ως κερδοσκοπικό παιχνίδι, αλλά πρόσφατα υπαναχώρησε από τον ισχυρισμό του. Τώρα, ο Kiyosaki «αγαπά» το token καθώς δεν ελέγχεται από ένα εξωτερικό σώμα με τον τρόπο που οι κεντρικές τράπεζες και οι κυβερνήσεις διαχειρίζονται τα νομίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Kiyosaki διαφημίζει τον χρυσό εδώ και χρόνια και στο παρελθόν αναφέρθηκε στο κίτρινο μέταλλο, το ασήμι και το bitcoin ως «αληθινά χρήματα» σε αντίθεση με τα μετρητά, τα οποία αποκάλεσε «σκουπίδια». Το πολύτιμο μέταλλο θεωρείται ασφαλές καταφύγιο έναντι του πληθωρισμού και έχει αυξηθεί σχεδόν 8% από την αρχή του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.