ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε νέα αντιπλημμυρικά θα δώσει η κυβέρνηση – Εκτός από αυτά που είχαν δοθεί για τον «Ιανό»

Οι πολίτες ελπίζουν να πιάσουν τόπο

Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε νέα αντιπλημμυρικά θα δώσει η κυβέρνηση – Εκτός από αυτά που είχαν δοθεί για τον «Ιανό»

Τα προηγούμενα έργα του Ιανού τα πήραν τα ποτάμια που έπνιξαν την Θεσσαλία και τώρα το κράτος -οι φορολογούμενοι- θα δώσουν σχεδόν ένα δισεκατομμύριο για νέα έργα που όλοι πάλι θα ελπίζουν αυτή την φορά να κάνουν την δουλειά για την οποία θα πληρωθούν.

Στα 680 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που περιλαμβάνεται στο αναθεωρημένο σχέδιο Ελλάδα 2.0 και αφορά έργα άμεσης αποκατάστασης και προσβασιμότητας στη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στην περιοχή.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ o αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Νίκος Παπαθανάσης, η τελική εισήγηση από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας αναμένεται να κατατεθεί την Τετάρτη.

Η ομάδα εργασίας –αποτελούμενη από Έλληνες και Ευρωπαίους αξιωματούχους– εργάζεται πυρετωδώς για τον καθορισμό των έργων και μεταρρυθμίσεων που θα ενταχθούν στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Τα έργα αφορούν μεταξύ άλλων σε δρόμους, υποδομές και αντιπλημμυρικά έργα στις πληγείσες περιοχές της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται και ανακατεύθυνση πόρων 330 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 για παρεμβάσεις λόγω των καταστροφών στη Θεσσαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.