Θα πούμε το «ψωμί… ψωμάκι»: Οι αρτοποιοί σκέφτονται να αυξήσουν την τιμή στην φρατζόλα

Αύριο η συνάντηση των αρτοποιών με τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα

Θα πούμε το «ψωμί… ψωμάκι»: Οι αρτοποιοί σκέφτονται να αυξήσουν την τιμή στην φρατζόλα

Το «ψωμί… ψωμάκι» όπως φαίνεται θα πουν οι Έλληνες καταναλωτές το προσεχές διάστημα, καθώς οι αρτοποιοί προσανατολίζονται σε αυξήσεις έως 15 λεπτά τη φρατζόλα.

Αύριο Δευτέρα (2/10), οι αρτοποιοί θα συναντηθούν με τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα με θέμα τις αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού και βασικών προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής.

Το αυξημένο κόστος πρώτων υλών και ειδικότερα η αύξηση στις τιμές στο πετρέλαιο και η μετατόπισή τους στους καταναλωτές θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρτοποιός Ανδρέας Δημόπουλος μίλησε στο Open όπου και επισήμανε ότι «είναι γεγονός ότι το τελευταίο τετράμηνο έχουν γίνει κάποιες αυξήσεις 25 – 30%. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν και οι επακόλουθες αυξήσεις. Ενδεχομένως να υπάρξει και μεγαλύτερο πρόβλημα και με το θέμα του ρεύματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.