Δυναμική παρουσία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) στην 86η ΔΕΘ

Σημαντικές επαφές με την τιμώμενη χώρα, τα Αραβικά Εμιράτα

Δυναμική παρουσία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) στην 86η ΔΕΘ

Δυναμικό παρών έδωσε η ηγεσία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Παπάτσα, στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας μία σειρά σημαντικών επαφών τόσο στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας, που είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όσο και στο περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του περιπτέρου της ΕΑΒ, ο κ. Παπάτσας, Πρόεδρος της (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) και Αντιπρόεδρος του EFA GROUP, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του Ομίλου EFA GROUP να συνδράμει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ΕΑΒ ειδικά ως προς τις εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή το EFA GROUP αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιριών στον χώρο της άμυνας με πάνω από 90% των εσόδων του να προέρχονται από εξαγωγές.

Αν το EFA GROUP ως όμιλος κατάφερε τη THEON SENSORS με τα όργανα νυχτερινής όρασης, από το μηδέν να την κάνει νούμερο ένα στον κόσμο,  αναρωτιόμαστε  που θα μπορούσε να φθάσει την ΕΑΒ,  μια ομολογουμένως ανεκμετάλλευτη Mercedes.

Πόσο μάλλον που οι δραστηριότητες της ΕΑΒ είναι συναφείς ακόμη περισσότερο με την τεχνογνωσία του EFA GROUP.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α. πραγματοποίησε τα εγκαίνια του περιπτέρου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) εκφράζοντας τη στήριξη και την ικανοποίησή του για τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση σε συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό της, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των σύγχρονων προκλήσεων για την ελληνική αμυντική βιομηχανία.

Κατασκευάζοντας στις εγκαταστάσεις της το 30% των C-130J και F-16 που προορίζονται για την παγκόσμια αγορά ως μοναδικός υποκατασκευαστής της Lockheed Martin, υλοποιώντας το πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16V και ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion, η ΕΑΒ επιδεικνύει ποιοτική αριστεία τόνισε στην ομιλία του ο  Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α, κ. Νικόλαος Παπάτσας.

«Η ΕΑΒ αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α, και είναι πυλώνας και ναυαρχίδα της αμυντικής βιομηχανίας, σε τεχνολογία και τεχνογνωσία. Mε οδηγό το νέο της Επιχειρηματικό Πρόγραμμα, αναπτύσσει UAVs, αναβαθμίζει τα εργοστάσιά της με σκοπό την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ενώ μεταξύ άλλων αναβαθμίζει και το Εκπαιδευτικό της Κέντρο στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα Η.Α.Ε. Ως Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας επιθυμούμε να συνδράμουμε ώστε η ΕΑΒ, μια ελληνική επιχείρηση και αυτή, να ανοίξει περαιτέρω τα φτερά της», πρόσθεσε ο κ. Παπάτσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια

O κ. Παπάτσας (2ος από αριστερά) με τη Διοίκηση της ΕΑΒ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.