Σε επιφυλακή συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για πιθανές διακοπές ρεύματος – Η γραμμή επικοινωνίας

Σε επιφυλακή συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για πιθανές διακοπές ρεύματος – Η γραμμή επικοινωνίας

Το ηλεκτρικό σύστημα από το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να δοκιμαστεί, καθώς η ζήτηση για ηλεκτρικό ρεύμα αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ την ίδια σγτιγμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στις υποδομές.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί από την Κυριακή όλα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να αντιμετωπιστούν πιθανές βλάβες σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια Πελοπόννησο, Θράκη και Μακεδονία, καθώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, το κύμα κακοκαιρίαςε τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να είναι σφοδρότατο.

Παράλληλα ο διαχειριστής ανακοινώσε την νέα γραμμή για τις βλάβες που μπορούν να απευθύνονται οι καταναλωτές. πρόκειται για τον τηλεφωνικό αριθμό 800 400 4000.

Την ίδια ώρα, το ηλεκτρικό σύστημα το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να δοκιμαστεί με την ζήτηση να ξεπερνάει, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, ακόμη και τα 8500 γιαβάτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΑΔΜΗΕ έχει θέσει σε λειτουργία όλες τις διαθέσιμες μονάδες φυσικού αερίου και λιγνίτη, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και έκτακτες εισαγωγές ρεύματος από το εξωτερικό ώστε να καλυφθούν οι αυξημλενες ανάγκες των καταναλωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.