ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δεν τα βρήκαν οι υπουργοί Ενέργειας για το πλαφόν στο φυσικό αέριο

Οι συζητήσεις τους για το θέμα θα συνεχιστούν στην ήδη προγραμματισμένη σύνοδο της επόμενης Δευτέρας

Δεν τα βρήκαν οι υπουργοί Ενέργειας για το πλαφόν στο φυσικό αέριο

Οι υπουργοί Ενέργειας των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για την επιβολή πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου κατά τη σημερινή συνάντησή τους, ανέφεραν δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στο πρακτορείο Reuters.

Οι υπουργοί θα συνεχίσουν τις συζητήσεις τους για το θέμα στην ήδη προγραμματισμένη σύνοδο της επόμενης Δευτέρας, είπε ένας από τους αξιωματούχους αυτούς.

Σύμφωνα με το Reuters, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ είπε ότι επιτεύχθηκε πρόοδος στα τεχνικά ζητήματα που συνδέονται με το πλαφόν, όμως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτευχθεί μια λύση όχι με ομοφωνία αλλά με πλειοψηφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επιτύχαμε μια συμφωνία κατά 90-95% για το πλαφόν στην τιμή του αερίου όμως τα μεγάλα και συμβολικά ζητήματα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί», είπε ο Χάμπεκ, σημειώνοντας ότι οι χώρες χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.