ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία: «Σαμποτάζ με τη συμμετοχή κρατικών παραγόντων» οι εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream

Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι όλες οι πληροφορίες παραπέμπουν σε σαμποτάζ

Γερμανία: «Σαμποτάζ με τη συμμετοχή κρατικών παραγόντων» οι εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream

Για «σαμποτάζ με τη συμμετοχή κρατικών παραγόντων» κάνει λόγο η ομοσπονδιακή υπηρεσία της Γερμανίας ΒΚΑ αναφορικά με τις εκρήξεις στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Spiegel, που επικαλείται επιστολή προς τους εκπροσώπους της βιομηχανίας.

Στην επιστολή, η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έχει ακόμη στη διάθεσή της στοιχεία σχετικά με τον αυτουργό του σαμποτάζ. Όμως, σημειώνει ότι λόγω της μεγάλης πολυπλοκότητας της εκτέλεσης της ενέργειας και τις αντίστοιχης προετοιμασίας της, η δράση κρατικού παράγοντα φαίνεται πιθανή.

Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε σήμερα ότι όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες παραπέμπουν σε σαμποτάζ. Ωστόσο, δε σχολίασε αν κρατικοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για το σαμποτάζ κατά των αγωγών Nord Stream.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ευρώπη ερευνά τα αίτια των εκρήξεων στους αγωγούς Nord Stream ανάμεσα στα χωρικά ύδατα της Δανίας και της Σουηδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.