ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Γερμανία ανακοινώνει την ενεργοποίηση του επιπέδου συναγερμού του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο

Οι εταιρίες που εμπορεύονται το φυσικό αέριο δεν θα έχουν δυνατότητα να αυξήσουν τις τιμές

Η Γερμανία ανακοινώνει την ενεργοποίηση του επιπέδου συναγερμού του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο

Ο υπουργός Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος Ρόμπερτ Χάμπεκ αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας την ενεργοποίηση του επιπέδου συναγερμού του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο, λόγω των προβλημάτων στην προμήθεια από τη Ρωσία, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων dpa, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές.

Το σχέδιο περιλαμβάνει τρία επίπεδα: της έγκαιρης προειδοποίησης, το οποίο έχει ήδη ενεργοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου και προβλέπει στενή παρακολούθηση της εξέλιξης στην προμήθεια του αερίου, του συναγερμού και της έκτακτης ανάγκης, με άμεση πλέον παρέμβαση του κράτους στην αγορά και στη διανομή του αερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται επίσης να ανακοινώσει ότι, βάσει του νόμου για την ενεργειακή ασφάλεια, οι εταιρίες που εμπορεύονται το φυσικό αέριο δεν θα έχουν δυνατότητα να αυξήσουν τις τιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.