ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Σε λειτουργία το πυρηνικό εργοστάσιο του Ακούγιου από τις 27 Απριλίου

Είναι ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της χώρας και τα εγκαίνια θα κάνει ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Τουρκία: Σε λειτουργία το πυρηνικό εργοστάσιο του Ακούγιου από τις 27 Απριλίου

Σε λιγότερο από έναν μήνα πρόκειται να τεθεί και επίσημα σε λειτουργία το πυρηνικό εργοστάσιο στο Άκουγιου της Τουρκίας.

Είναι ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας και τα επίσημα εγκαίνια θα κάνει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη (29/3).

Οι ανακοινώσεις έγιναν στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία, ο Ερντογάν θα παρουσιάσει τη νέα ναυαρχίδα του πολεμικού ναυτικού, το αεροπλανοφόρο Αναντολού, και το περίφημο εθνικό μαχητικό TF-X της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

«Δεν θα κάνουμε ποτέ βήμα πίσω από το όραμά μας για τον Αιώνα της Τουρκίας, το οποίο αποτελεί τον οδικό μας χάρτη, κατά την εκτέλεση των έργων για την ανοικοδόμηση της σεισμογενούς ζώνης.

Τα στελέχη της Togg θα είναι καλεσμένοι μας τη Δευτέρα. Η Togg, που κάποιοι έλεγαν αρχικά ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν, έλεγαν ότι δεν είχαν εργοστάσιο, έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να το παράγουν στο εργοστάσιο, και κοντολογίς έριχναν λάσπη, έλαβε πάνω από 177 χιλιάδες προ-παραγγελίες. Η εικόνα δείχνει ότι το έθνος μας αγκαλιάζει ειλικρινά το πρώτο μας εγχώριο αυτοκίνητο.

Τον επόμενο μήνα, θα παρουσιάσουμε στο έθνος μας σημαντικά έργα της αμυντικής βιομηχανίας από το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος μέχρι το αεροπλανοφόρο Anadolu

Αφού μιλάμε για ενέργεια, ας μοιραστούμε δύο καλά νέα με το έθνος μας. Από τον Απρίλιο θα υπάρξει έκπτωση 15% στο ρεύμα σε όλους τους συνδρομητές. Δεύτερον, από τον Απρίλιο, θα κάνουμε έκπτωση 20% στο τιμολόγιο του φυσικού αερίου που χρησιμοποιούν οι βιομήχανοί μας, το οποίο είναι αρκετά υψηλό σε σύγκριση με τις οικιακές συνδρομές. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να υποστηρίξουμε τους βιομηχάνους μας που συμβάλλουν στον στόχο μας για ανάπτυξη της χώρας μας με επενδύσεις, απασχόληση, παραγωγή, εξαγωγές και τρέχον πλεόνασμα.

Ο πυρηνικός μας σταθμός Ακούγιου θα αποκτήσει επίσημα το καθεστώς πυρηνικής εγκατάστασης με τη φόρτωση καυσίμων στις 27 Απριλίου», όπως είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.