ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ανακοίνωση της Siemens για το κλείσιμο της στρόφιγγας του Nord Stream 1

Οι ροές του φυσικού αερίου ήταν προγραμματισμένο να ξαναρχίσουν το Σάββατο

Η ανακοίνωση της Siemens για το κλείσιμο της στρόφιγγας του Nord Stream 1

Την απάντηση της δίνει η Siemens νέα διακοπή στον αγωγό Nord Stream 1, μια κίνηση που ήρθε ως απάντηση στην κίνηση των G7, για πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου

H Gazprom υποστηρίζει κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας εντοπίστηκε διαρροή λαδιού στην τελευταία εν λειτουργία τουρμπίνα του σταθμού συμπίεσης.

Συμφωνείτε με το περιεχόμενο της ομιλίας του Κ.Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών;

  • Ναι (79%, 13.139 Votes)
  • Ίσως ναι (6%, 1.007 Votes)
  • Όχι (10%, 1.741 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 114 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (4%, 682 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.683

Loading ... Loading ...

Η Siemens με τη σειρά της αναφέρει πως «τέτοιες διαρροές δεν επηρεάζουν συνήθως τη λειτουργία μιας τουρμπίνας και μπορούν να σφραγιστούν επί τόπου. Είναι μια διαδικασία ρουτίνας στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης».

Νωρίτερα, η Gazprom ανακοίνωσε ότι ο αγωγός θα παραμείνει κλειστός προς το παρόν, παρατείνοντας τη διακοπή της λειτουργίας του. Οι ροές ήταν προγραμματισμένο να ξαναρχίσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Στο παρελθόν, επίσης, τέτοιου είδους διαρροές δεν οδήγησαν σε διακοπή της λειτουργίας. Στη Siemens Energy δεν έχουν ανατεθεί προς το παρόν εργασίες συντήρησης, όμως είμαστε σε αναμονή», πρόσθεσε η εταιρεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ανεξάρτητα από αυτό, έχουμε ήδη επισημάνει πολλές φορές ότι υπάρχουν πολλές άλλες διαθέσιμες τουρμπίνες στον σταθμό συμπίεσης της Πορτοβάγια ώστε να λειτουργήσει ο Nord Stream 1», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.