ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΙΝΚΑ: «Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα»

«Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ»

ΙΝΚΑ: «Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα»

Ο ΙΝΚΑ, σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή βελτίωση από την εφαρμογή του καλαθιού του φτωχού, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μετά την επίσκεψη του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων στην Βαρβάκειο αγορά σχετικά με τις τιμές θα θυμίσουμε στο υπουργείο πως πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος αγορά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και προσθέτει: «Δεύτερον όλο αυτό το σόου θυμίζει το ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα».

«Τρίτον κύριε υπουργέ και υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του. Βλέπετε τιμές λαγάνας.

Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα», επισημαίνει ο ΙΝΚΑ και ζητά άμεσα «λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας».

«Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.