ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Λαγκάρντ: «Θα αλλάξουμε το οικονομικό σύστημα για να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα»! – Προανήγγειλε απόσυρση μετρητών!

Με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή θα επιβάλουν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο

Κ.Λαγκάρντ: «Θα αλλάξουμε το οικονομικό σύστημα για να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα»! – Προανήγγειλε απόσυρση μετρητών!

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι «θα αλλάξει το οικονομικό μας σύστημα λόγω της κλιματικής αλλαγής»!

Προανήγγειλε μάλιστα με έμμεσο τρόπο την απόσυρση των μετρητών «για να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα»!

Με λίγα λόγια θα δημιουργήσουν για το… καλό όλων ένα απολύτως ελεγχόμενο ψηφιακό οικονομικό σύστημα με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Όπως δήλωσε η ίδια η επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ

«Οι πλημμύρες οι ξηρασίες και οι πυρκαγιές πέρυσι, ήταν απλώς μια προεπισκόπηση του τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Ένα θερμότερο κλίμα και η απώλεια της φύσης, αλλάζουν την οικονομία και το οικονομικό μας σύστημα.

Στην ΕΚΤ, πρέπει να κατανοήσουμε αυτή την αλλαγή για την διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και, την εκπλήρωση της εντολής σταθερότητας στις τιμές.

Με το νέο σχέδιο “κλίματος και φύσης”, εστιάζουμε στα ακόλουθα τρία πράγματα: πρώτον στην πράσινη  μετάβαση, δεύτερον στον αυξανόμενο φυσικό  αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής και, τρίτον στους κινδύνους από την απώλεια της φύσης και της υποβάθμισής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, θα εργαστούμε για την μείωση του αποτυπώματος άνθρακα σε όλα όσα κάνουμε, από τα τραπεζογραμμάτια, μέχρι τον τρόπο επιτήρησης των τραπεζών»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.