Καύσιμα για… λίγους από εδώ και πέρα: Ασταμάτητο το «ράλι» αυξήσεων – Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων

Στα 2,5 ευρώ η απλή αμόλυβδη - «Ψίχουλα» το fuel pass που έδωσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Καύσιμα για… λίγους από εδώ και πέρα: Ασταμάτητο το «ράλι» αυξήσεων – Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων

Την ώρα που χιλιάδες οδηγοί βρίσκονται στα «κάγκελα» για τις τιμές των καυσίμων, οι ειδικοί προειδοποιούν για νέο κύμα ανατιμήσεων τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να δούμε την απλή αμόλυβδη έως και 2,5 ευρώ το λίτρο ακόμα και στην Αθήνα.

Τα ελληνικά διυλιστήρια πουλάνε την αμόλυβδη 2,16 ευρώ και 1,70 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης παραμένει στα 2,267 ευρώ το λίτρο, την στιγμή που η τιμή του πετρελαίου έχει φτάσει τα 120 δολάρια το βαρέλι.

Προβλήματα υπάρχουν και από τη νοθεία στα καύσιμα, με τους οδηγούς να μην μπορούν πλέον να μετακινηθούν ούτε για μικρές αποστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.