ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λήγουν σήμερα οι αιτήσεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ

Σχεδόν 150.000 υποψήφιοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους

Λήγουν σήμερα οι αιτήσεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ

Λήγουν σήμερα Παρασκευή (31/3) , οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών, με περισσότερους από 150.000 υποψήφιους να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τις προκηρύξεις.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε  ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στις προκηρύξεις 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 παρατείνεται μέχρι σήμερα το απόγευμα, 31η Μαρτίου 2023 και ώρα 6 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις έληγαν αρχικά λίγες ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 14:00 το μεσημέρι.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τους πίνακες κατάταξης των προκηρύξεων 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 συνεχίζονται ομαλά παρά την προγραμματισμένη αναβάθμιση των συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 29 Μαρτίου η πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ για τη δημιουργία νέων πινάκων Γενικής Παιδείας έχει τεθεί σε λειτουργία για όλα τα ΑΦΜ των υποψηφίων εκπαιδευτικών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου.

Για την καταχώρισή τους στους νέους πίνακες κατάταξης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι δάσκαλοι και καθηγητές θα πρέπει να ακολουθήσουν δύο διαφορετικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον ΑΣΕΠ και να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους στο ΟΠΣΥΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.