ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Μάικλ Μπέρι προειδοποιεί: Η «μητέρα όλων των κραχ έχει ήδη ξεκινήσει»

Δυσοίωνες εκτιμήσεις του επενδυτή

Ο Μάικλ Μπέρι προειδοποιεί: Η «μητέρα όλων των κραχ έχει ήδη ξεκινήσει»

Ο επενδυτής Μάικλ Μπέρι κρούει τον κώδωνα του κινδύνου από το περασμένο καλοκαίρι για τη «μεγαλύτερη κερδοσκοπική φούσκα όλων των εποχών σε όλα τα πράγματα» και πως αυτό που ονόμασε ως «τη μητέρα όλων των κραχ» έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο διαχειριστής κεφαλαίων της Scion Asset Management ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα screenshot από το γράφημα του S&P 500, που δείχνει τον αμερικανικό χρηματιστηριακό δείκτη να έχει χάσει το 18% της αξίας του από τα υψηλά του Δεκεμβρίου, παρότι σημείωσε κάποια ράλι φέτος.

Συμφωνείτε με το περιεχόμενο της ομιλίας του Κ.Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών;

  • Ναι (79%, 13.139 Votes)
  • Ίσως ναι (6%, 1.007 Votes)
  • Όχι (10%, 1.741 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 114 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (4%, 682 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.683

Loading ... Loading ...

«Και όμως, με ρωτάνε “πότε θα έρθει το κρα”;», έγραψε, εννοώντας ότι το κραχ έχει ξεκινήσει ήδη, όπως σημειώνει το Business Insider. Ο Μάικλ Μπέρι υπονόησε ότι «η μητέρα όλων των κραχ» έχει ήδη ξεκινήσει

Αναφερόμενος στις ξαφνικές ανακάμψεις της αγοράς τους τελευταίους μήνες, ο Μπέρι εκτίμησε ότι πρόκειται για «τίναγμα της νεκρής γάτας» (dead cat bounce), δηλαδή πρόσκαιρα ανοδικά ξεσπάσματα στον δρόμο προς την αναπόφευκτη κατάρρευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα, η επενδυτική επιλογή να πουλήσει σχεδόν όλες τις μετοχές του μετά από σειρά προειδοποιήσεων για οικονομική κατάρρευση, προκάλεσε αίσθηση στον επενδυτικό και μη κόσμο. Οι μόνες μετοχές που κράτησε αφορούν την Geo Group, μια εταιρεία που επενδύει σε ιδιωτικές φυλακές και εγκαταστάσεις ψυχικής υγείας και έχει κεφαλαιοποίηση κάτω των 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.