ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι Βρετανοί έχουν μια εβδομάδα καιρό για να ξοδέψουν χαρτονομίσματα αξίας £11 δισ.

Πότε θα σταματήσουν να γίνονται δεκτά

Οι Βρετανοί έχουν μια εβδομάδα καιρό για να ξοδέψουν χαρτονομίσματα αξίας £11 δισ.

Περιθώριο μιας εβδομάδας έχουν οι Βρετανοί για να ξοδέψουν τα τελευταία χαρτονομίσματα αξίας 11 δισ. στερλινών που παραμένουν σε κυκλοφορία, προτού πάψουν να γίνονται δεκτά για τις συναλλαγές τους.

Ετσι, στις 30 Σεπτεμβρίου, περίπου 6 δισ. στερλίνες σε παλιά χαρτονομίσματα των 50 λιρών και πάνω από 5 δισ. σε χαρτονομίσματα των 20 δεν θα γίνονται δεκτά από τις βρετανικές επιχειρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η Τράπεζα της Αγγλίας (ΒοΕ). Αυτό αντιστοιχεί σε πάνω από 360 εκατ. χαρτονομίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος θα μπορεί να ανταλλάσσει τα παλιά χαρτονομίσματα με νέα που θα είναι φτιαγμένα από πολυμερές που μοιάζει με πλαστικό, πηγαίνοντας αυτοπροσώπως στα κεντρικά της Τράπεζας της Αγγλίας στο Λονδίνο ή στέλνοντάς τα μέσω ταχυδρομείου. Πολλές εμπορικές τράπεζες θα επιτρέπουν επίσης την κατάθεσή τους σε λογαριασμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.