ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πρώην υπουργός των ΗΠΑ: «Οι άλλες χώρες χρηματοδοτούν τον πόλεμό μας στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας μέσω του δολαρίου»

«Γι' αυτό θα το αντικαταστήσουν με άλλο νόμισμα»

Πρώην υπουργός των ΗΠΑ: «Οι άλλες χώρες χρηματοδοτούν τον πόλεμό μας στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας μέσω του δολαρίου»

Ο Αμερικανός οικονομολόγος  και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Ρίγκαν, Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «New Rules» ότι το παγκόσμιο αποθεματικό σύστημα δολαρίων των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τον υπόλοιπο κόσμο για να χρηματοδοτεί τους πολέμους της Ουάσινγκτον, όπως αυτόν κατά της Ρωσίας στην Ουκραία και γι’ αυτό τον λόγο οι περισσότερες χώρες θα επιλέξουν την αντικατάσταση του δολαρίου με άλλο νόμισμα!

Την δήλωση αυτή την έκανε στα πλαίσια ανάλυσης για το μελλοντικό εγχείρημα των BRICS να δημιουργήσουν το δικό τους νόμισμα το οποίο θα στηρίζεται εξολοκλήρου στο χρυσό και στις πρώτες ύλες.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο Ρωσία και Κίνα επιδιώκουν την πλήρη απόσπαση της Αφρικής από την σφαίρα επιρροής της Δύσης ώστε όλες οι πρώτες ύλες και η ενέργεια της πλούσιας αυτή ηπείρου να περάσουν στα δικά τους χέρια.

Έτσι το μελλοντικό νόμισμα των ΒRICS θα έχει πραγματική αξία ενώ αντίθετα τα νομίσματα τον δυτικό χώρο με κυριότερο το αμερικανικό δολάριο θα ευτελιστούν καθώς θα στηρίζονται μόνα χα σε χρηματιστηριακές υποθέσεις.

Ειδικότερα, η Ευρώπη θα έχει σημαντικό πρόβλημα έως και ολοκληρωτική έλλειψη ενέργειας και πρώτων υλών και θα εξαθλιωθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ο κόσμος το αγνοεί αυτό, αλλά έχει χρηματοδοτήσει όλους τους πολέμους των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.Χρηματοδοτεί τον πόλεμο της Αμερικής στην Ουκρανία εναντίον των Ρώσων.

Αυτό σημαίνει να έχεις αποθεματικό νόμισμα. Χρηματοδοτείται από άλλους, που είναι μια κατάσταση άκρως εκμεταλλευτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και νομίζω ότι οι περισσότερες χώρες προτιμούν να πληρώσουν ένα μικρό ποσό για να ανταλλάξουν ένα νόμισμα με ένα άλλο παρά να τις εκμεταλλεύεται η χώρα του αποθεματικού νομίσματος», δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Ρίγκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.