Ο πολιτικός όρος “κωλοτούμπας” αποδόθηκε στον εκπεσόντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη για τις πολιτικές και ιδεολογικές μεταλλάξεις του την εποχή κατά την οποία ήταν παντοδύναμος πολιτικός αρχηγός.

Ο καλύτερος “μαθητής” ωστόσο του Γιώργου Καρατζαφέρη σε αυτές τις πολιτικές κωλοτούμπες, απεδείχθη στην πορεία εκ των γεγονότων, πως ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης! Τόσο ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ μεταλλάσσοντας ένα πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κόμμα (ΛΑΟΣ) σε κόμμα του νεοφιλελευθερισμού, της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης, όσο ακολούθως με την “εγγραφή” του στη ΝΔ, όπου μετάλλαξε απόλυτα τον εαυτό του και πιστοποίησε πως ο λαϊκός όρος “πολιτικάντης” βρίσκει την έννοιά του, στο ονοματεπώνυμο Άδωνις Γεωργιάδης!

“Πυρπόλησαν” την Ελλάδα και κρύβονται πίσω από τις λέξεις…

Ο Υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης της ΝΔ και αντιπρόεδρός της λοιπόν Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είναι υπέρμαχος των διχαστικών εξαγγελιών της κυβέρνησης που αφορούν τον Covid19 προς τον ελληνικό λαό, επανήλθε στον αγαπημένο του τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό! Ναι ο εμβολιασμένος Άδωνις Γεωργιάδης!

Με χαμηλωμένα τα φτερά της αλαζονείας και της έπαρσης που τον διακρίνουν συνήθως, ζήτησε προσχηματική συγγνώμη για το έγκλημα της κυβέρνησης να κάψει όλη την Ελλάδα, δηλώνοντας πως:

«…Σε κάθε μεγάλη ζημιά που παθαίνει μια χώρα, η κυβέρνηση έχει αντικειμενικά την πολιτική ευθύνη και την όποια ευθύνη των λανθασμένων χειρισμών. Ζητώ και εγώ συγγνώμη ως μέλος της κυβέρνησης από τους συμπολίτες…»!

Αλλά συνέχισε με το κυβερνητικό παραμύθι των τελευταίων ημερών:

«…Το μείζον είναι να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές… Τώρα προέχει η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής όλα τα υλικά αγαθά που θα καταστραφούν, όλα θα φτιάξουν…»!

Θα του απαντήσουμε ότι και ανθρώπινες ζωές χάθηκαν, αλλά η περιβαλλοντική καταστροφή των πληγεισών περιοχών και η οικονομική καταστροφή χιλιάδων συν-Ελλήνων που έχασαν τους κόπους μιας ζωής και από τη μια στιγμή στην άλλη έγιναν ζωντανοί – νεκροί, είναι στο εκατονταπλάσιο πιο καταστροφική από ότι η βιβλική καταστροφή στο Μάτι το 2018! Και δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί αυτή η οικονομική καταστροφή των συν-Ελλήνων, ούτε σε μια 20ετία!

Έτσι στα ευχολόγια ο κ. Γεωργιάδης είναι πολύ πλούσιος, στις πράξεις όμως είναι πολύ φτωχός!

Ωστόσο συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης να λέγει στον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου:

«Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αδιάφορη ή απροετοίμαστη. Τι λάθος έγινε, γιατί προφανώς λάθος έγινε για να φύγει κάπου η φωτιά στο επιχειρησιακό σκέλος, στην πορεία θα το δούμε όταν τελειώσει η μάχη. Δεν είναι τώρα η ώρα της αλληλοκατηγορίας»!

Κι όμως ο κ. Γεωργιάδης αποδεικνύει με τα παραπάνω λεγόμενά του, ότι είναι αδιόρθωτος και συνεπώς γι΄ αυτό ισχυρίζομαι ότι η “συγνώμη” του είναι προσχηματική!

Αντί όμως δικών μου επιχειρημάτων θα σας παραθέσω παρακάτω, για το τι ακριβώς ισχυριζόταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, άσπονδος εχθρός παλαιότερα του κ. Γεωργιάδη και σήμερα πολύ καλού του φίλου!

Έλεγε λοιπόν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις 15 Ιουνίου 2021:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι σήμερα εδώ – μαζί με τον Υφυπουργό μας, τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, τον Γενικό Γραμματέα μας, κ. Βασίλη Παπαγεωργίου, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη.

Θα ήθελα, πρώτα από όλα, να υπογραμμίσω ότι έχει γίνει μια εξαιρετικά πρότυπη δουλειά για την αντιπυρική προστασία της χώρα μας, μια πραγματική τομή φέτος, όχι μόνο όσον αφορά τα μέσα και τους εξοπλισμούς, αλλά και το προσωπικό μας – αυτά είναι στοιχεία που θα σας παρουσιάσει σε λίγο αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Ωστόσο, θέλω να επισημάνω ότι έχει γίνει μια πρότυπη δουλειά όσον αφορά την αντίληψη και την κατανόηση του προβλήματος για την πυροπροστασία στη χώρα μας.

Έχουμε πλέον μια νέα προσέγγιση – με επίκεντρο την πρόληψη, την ετοιμότητα και την προσπάθεια παρέμβασης πριν εκδηλωθεί το κακό…»!

Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη κύριοι Μητσοτάκη και Γεωργιάδη; Παραιτηθείτε τώρα…

Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης, όπως και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περιορίστηκαν σε μια προσχηματική και ανούσια συγνώμη για την βιβλική καταστροφή που δημιούργησαν στην Ελλάδα, ενώ σε όλους τους τόνους κατά το παρελθόν διατυμπάνιζαν πως η ανάληψη πολιτικής ευθύνης για μια καταστροφή, θα πρέπει να συνοδεύεται και από παραίτηση!

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς έλεγε σε συνέντευξη Τύπου ο σημερινός Πρωθυπουργός και τότε αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση της δημοσιογράφου της “Καθημερινής” (του Ομίλου Αλαφούζου, όπως και ο ΣΚΑΙ) και σήμερα εξωκοινοβουλευτική κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη:

Ερώτηση της κ. Πελώνη:

«Κύριε Πρόεδρε, μιλήσατε τώρα για διαχρονικές ευθύνες, την Παρασκευή, όταν ο κ. Τσίπρας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη (σ.σ. για το Μάτι) στο Υπουργικό Συμβούλιο, η ΝΔ τοποθετήθηκε λέγοντας ότι, αυτό είναι κενό γράμμα και θα έπρεπε να ακολουθείται από παραιτήσεις και καρατομήσεις. Εσείς τις έχετε ταυτοποιήσει, τις έχετε προσωποποιήσει, αναμετρώντας τις τελευταίες ημέρες; Τι έγινε και τι δεν έγινε! Υπάρχουν πρόσωπα πίσω από τις ευθύνες και ποια είναι αυτά, ποιους θεωρείτε υπεύθυνους;»!

Απάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Αδυνατώ να αντιληφθώ κυρία Πελώνη τι σημαίνει πολιτική ευθύνη χωρίς καμιά παραίτηση. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω και νομίζω δεν το καταλαβαίνει και η πλειοψηφία, για να μην σας πω, όλοι οι συμπολίτες μας.

Όταν αναλαμβάνει κάποιος την πολιτική ευθύνη για κάτι, πρέπει να συνοδεύεται αυτή, η πολιτική ευθύνη και από μια πράξη.

Ξέρετε, να σας πω κάτι! Η παραίτηση είναι και μια πράξη προσωπικής ευθύνης!

Πράγματι αναρωτιέμαι πως κάποιοι άνθρωποι και θα σας τους κατονομάσω στη συνέχεια, κοιμούνται σήμερα και συνεχίζουν μακάριοι να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Δεν αναφέρομαι μόνο στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον κ. Τόσκα, τον κ. Σκουρλέτη, την κ. Δούρου, τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, τον αρχηγό της Αστυνομίας. Έχουν τεράστιες ευθύνες.

Δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σήμερα στη θέση τους, γιατί αύριο θα κληθούν να διαχειριστούν μια άλλη πυρκαγιά.

Και ερωτώ σήμερα, ποιος Έλληνας πολίτης έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους, να αντιμετωπίσουν άλλη μια φυσική καταστροφή;»!

Ενα βίντεο απ’ το παρελθόν που ξεφτιλίζει Μητσοτάκη και Πελώνη – YouTube

Βλέπετε φίλες και φίλοι, τα λόγια είναι πολύ εύκολα όταν ένας πολιτικάντης βρίσκεται στην Αντιπολίτευση!

Δεν νομίζετε ότι αυτά που ισχυριζόταν πριν τρία χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ισχύουν και για την σημερινή κυβέρνησή του;

Αλλά πού υπάρχει τσίπα από πολιτικάντηδες “μαυρογιαλούρους”;

Νέρων για τον χθεσινό Γεωργιάδη ο Κώστας Καραμανλής, όχι όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον σημερινό Γεωργιάδη…

Αλλά θα πρέπει να απολαύσουμε παρακάτω τι ακριβώς έλεγε και τι ισχυριζόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ για τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, της Πάρνηθας και της Αττικής το 2007 επί κυβερνήσεως ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή! Σε εκείνη την εκφορά του λόγου του, κατηγορούσε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή παρομοιάζοντάς την με τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Νέρωνα:

«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά, αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Δεν αφήσαν τίποτα! Είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;»!

Αδωνις Γεωργιάδης “Η ΝΔ έκαψε Ηλεία-Αθήνα-Πάρνηθα-Αττική-Σύνταγμα.Η ΝΔ είναι ο Νέρωνας σε κόμμα” – YouTube

Είναι επικίνδυνη αυτή η κυβέρνηση με τους πολιτικάντηδες. Να παραιτηθεί τώρα…

Αλλά αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και παρ΄ ότι η Ολυμπιάδα του Τόκιο τελείωσε, εκείνος εξακολουθεί να σαρώνει τα “χρυσά” στο “άθλημα της κωλοτούμπας”!

Ωστόσο, θυμηθείτε μαζί μου, τι έλεγε επίσης ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ στην 1η Ιουνίου 2010 στην περίπτωση της επιδημίας της γρίπης εκείνη την εποχή, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, στη Βουλή των Ελλήνων σε κοινοβουλευτικό έλεγχο για τα εμβόλια:

«Έβλεπα όλη εκείνη την εθνική προσπάθεια στην τηλεόραση, που βγαίνατε (κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου) και λέγατε, και καλά κάνατε, ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε, ώστε να φτιάξουμε το ανθρώπινο τείχος για να μην περάσει η γρίπη! Και λέω εγώ ως Βουλευτής. Δεν πρέπει να δώσω το καλό παράδειγμα; Παρ΄ ότι είχα πολλές εσωτερικές αμφιβολίες, έκανα λοιπόν το εμβόλιο! Δόξα τον Θεό, δεν έπαθα τίποτε!

Πρέπει όμως να σας πω, ότι αισθάνομαι πως σας έχουν πιάσει κάποιοι κορόιδα. Διότι είπατε, ότι εμβολιάστηκαν 360 χιλιάδες. Μάλιστα! Παραγγείλαμε 16 εκατ. εμβόλια και εμβολιάστηκαν 360 χιλιάδες.

Θυμάμαι εκείνη την εποχή που κάποιοι ειδικοί μας έλεγαν, πως για να φτιαχτεί ένα τείχος κατά της γρίπης, θα έπρεπε να εμβολιαστούν 2-3 εκατομμύρια.

Τελικά εμβολιάστηκε το 10% από αυτό το τείχος που έπρεπε να στήσουμε και τελικά καμιά γρίπη δεν υπήρξε! Εεε υπήρξε κάποια γρίπη, αλλά όχι τίποτε τρομερό! Άρα εδώ τι έγινε;

Η ερώτηση λοιπόν σκοπεί και βάσει των δημοσιευμάτων που μπορώ να σας καταθέσω εδώ, από την εφημερίδα Lemont, που είναι μια σοβαρή εφημερίδα, δεν είναι μια εφημερίδα της πλάκας, που μεταφέρει την είδηση, ότι οι γαλλικές αρχές πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι εδώ έχει πέσει ένα παγκόσμιο παραμύθι για να βγάλουν κάποιοι λεφτά! Και σας ρωτάω!

Πέραν της καταγγελίας της συμβάσεως του εμβολίου, που καλώς την κάνατε για να γλυτώσετε λεφτά, για να καταλάβει και ο κόσμος που μας παρακολουθεί από το κανάλι της Βουλής, τα εμβόλια έχουν κάποιο χρονικό όριο, δηλαδή και να τα παίρναμε μετά από μερικούς μήνες, θα ήταν άχρηστα;

Ερωτώ λοιπόν, πέραν της καταγγελίας της συμβάσεως, έχει η ελληνική κυβέρνηση σε συνέχεια άλλων κυβερνήσεων, σκεφτεί τη διερεύνηση του τι τελικώς, τι ακριβώς συνέβη με αυτόν τον τρομερό πανικό, ο οποίος πέρασε στον κόσμο και στην Ελλάδα, με την φοβία που αναπτύχτηκε, ότι αν δεν εμβολιαστούμε, θα βρεθούμε οι μισοί στα νοσοκομεία, ή ξέρω εγώ, ασθενείς στο σπίτι μας; Γιατί επαναλαμβάνω, τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Υπήρξαν κάποιοι που ασθένησαν, όπως κάθε χρόνο κάποιοι ασθενούν! Ακόμη κι αυτός ο αριθμός των θανάτων από την γρίπη, που αναφέρατε, επειδή αναγκάστηκα να το ψάξω λίγο το θέμα, είναι πολύ θεωρητικό ενδεχόμενο, αν είναι πράγματι θάνατοι από τη γρίπη! Γιατί από όλους αυτούς, είναι ζήτημα αν το 10%, μπορείς να πεις πως είναι από τη γρίπη! Όλοι οι άλλοι οι άνθρωποι, Θεός σχωρέστους, είχανε πολλαπλά προβλήματα υγείας και έφτασαν να καταλήξουν πιθανόν και λόγω της γρίπης!

Άρα εδώ υπήρξε μια τρομερή υπερβολή, και ερωτώ:

Θα ψάξουμε να βρούμε πόθεν εκινήθη αυτή η υπερβολή; Προφανώς δεν κινήθηκε η υπερβολή, μόνο στην Ελλάδα! Είναι προφανές! Εκινήθη παγκοσμίως!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά εδώ, προφανώς παίχτηκαν δισεκατομμύρια ευρώ! Αυτό σας ερωτώ! Θα το διερευνήσετε; Γιατί θέλω κι εγώ που έκανα το εμβόλιο, να καταλάβω τι έγινε! Ευχαριστώ πολύ!»!