Το ΠΑΣΟΚ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα) μέχρι το 2012 από το 1974 που το ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν ένα από τα δυο πολιτικά κόμματα Εξουσίας στην Ελλάδα! Τελευταία φορά που κυβέρνησε με αυτοδυναμία την χώρα, ήταν την χρονική περίοδο 2009-2011 με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου!

Τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 το ΠΑΣΟΚ έλαβε το εξωφρενικό (για Γιώργο Παπανδρέου, που το μόνο που διέθετε από τον παππού του και τον πατέρα του, ήταν το επώνυμο) ποσοστό του 43,92% του εκλογικού σώματος, καταλαμβάνοντας στη Βουλή 160 έδρες!

Τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με τη δύναμη που του έδωσε ο λαός μας, εξυπηρετώντας τα διεθνή συμφέροντα, οδήγησε την Πατρίδα τον Απρίλιο του 2010 στις δαγκάνες του Μηχανισμού οικονομικής (;;;) στήριξης, που άκουγε στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Επί της ουσίας χρεωκοπώντας την Ελλάδα!

Αλλ΄ όμως, αυτόν τον ουσιαστικό θάνατο της Ελλάδος, τον ανήγγειλε από το ακριτικό Καστελόριζο, που αν τον ρωτούσες πριν, ίσως να μην γνώριζε κατά που έπεφτε! Ήταν λοιπόν τυχαία αυτή η επιλογή;

Πιστεύουμε πώς όχι! Αφού η αναγγελία της υποταγής της Πατρίδος μας στους Μηχανισμούς Στήριξης (;;;), προφανώς έπρεπε να γίνει από το Καστελόριζο! Για να περάσουν στην απέναντι πλευρά κωδικοποιημένα μηνύματα, ώστε να ξεκινήσει η αμφισβήτηση του ελληνικού Καστελόριζου από την Τουρκία και να στοχοποιηθούν γενικότερα τα Δωδεκάνησα;

Άλλωστε, μετά από δέκα και πλέον χρόνια, το “Σύστημα Παπανδρέου” το ίδιο μήνυμα δεν περνάει στην απέναντι πλευρά;

Θυμηθείτε άλλωστε τις τηλεοπτικές δηλώσεις – στα μέσα του Καλοκαιριού του 2020 – του κ. Χρήστου Ροζάκη, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας είπε, ότι το Καστελόριζο είναι πλησιέστερα στην Τουρκία από ότι στην Ελλάδα (είπε και πολλά άλλα)! Ξεσηκώνοντας έτσι, θύελλα αντιδράσεων στη ΝΔ, από τη στιγμή που ο κ. Ροζάκης ήταν σύμβουλος του ΥΠΕΞ μας! Αναγκάζοντας τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια να τραβήξει διαχωριστική γραμμή από όσα είπε ο σύμβουλος και του τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, επικαλούμενος ότι η θητεία του στο ΥΠΕΞ είχε λήξει κι έτσι εξέφρασε προσωπικές απόψεις!

Ωστόσο, ο κ. Ροζάκης προηγούμενα υπήρξε Υφυπουργός Εξωτερικών σε κυβέρνηση Κώστα Σημίτη, δημιουργώντας εσωκομματική αντίδραση από αντιπολιτευόμενη ομάδα κατά της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη (π.χ. Γιάννης Καψής) που θεωρούσαν και τον κατηγορούσαν για εθνική μειοδοσία!

Αλλά όπως γνωρίζουμε, ο κ. Ροζάκης μετέχει και στο ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής), συμβουλευτικού οργάνου του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και το οποίο θεωρεί ότι πρέπει η Ελλάδα να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να επιλυθούν οι Ελληνοτουρκικές διαφορές!

Δεν είναι επίσης τυχαίο το γεγονός, πως ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης με τον Χρήστο Ροζάκη, διοργάνωσαν συζήτηση για να μας πείσουν ότι πρέπει η Ελλάδα να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με ομιλητές τους Γιώργο Παπανδρέου, Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργο Κατρούγκαλο! Όλοι εκφραστές των ίδιων απόψεων γι΄ αυτό το εθνικό μας ζήτημα!

Το ξεπούλημα του Καστελόριζου…

Φέρτε τώρα στη γνώση σας δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” της 12ης Δεκεμβρίου 2019, στο οποίο κάνει αναφορά για πολιτικό έγκλημα του Γιώργου Παπανδρέου με το Καστελόριζο το 2003, όπου ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ζητήθηκε από τη χώρα του, επί εποχής Γ. Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ του Κώστα Σημίτη, να μη φτάσει η οριοθέτηση στην περιοχή κοντά στο Καστελόριζο, ώστε να μην ενοχληθεί η Τουρκία, η οποία αμφισβητεί πια την ίδια την ύπαρξη του νησιού…

Μιλώντας δε, για το παρασκήνιο της συμφωνίας σχετικά με την ΑΟΖ Κύπρου – Αιγύπτου, ισχυρίστηκε ότι από το 2003 τεκμηριώνεται η ελληνική υποχωρητικότητα στην περιοχή του Καστελόριζου, του νησιού που αποτελεί αγκάθι στους σχεδιασμούς της Τουρκίας για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου. Και περιγράφοντας τη διαδικασία που εξελίχτηκε, ο κ. Ρολάνδης ανέφερε ότι η κυπριακή πλευρά συμφώνησε έπειτα από διαπραγματεύσεις 3-4 ετών με την Αίγυπτο και πέτυχε την οριοθέτηση στη μέση γραμμή.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του Καστελόριζου, είπε ότι εκείνη την περίοδο η Ελλάδα προσέγγισε την ελληνοκυπριακή πλευρά για αλλαγή των αρχικών σημείων οριοθέτησης με την Αίγυπτο προκειμένου να μην… ενοχληθεί η Τουρκία. Σύμφωνα με τον κ. Ρολάνδη, σε σύσκεψη που έγινε “η ελληνική πλευρά, για την αποφυγή προβλημάτων, προέτρεψε την κυπριακή πλευρά, να διορθωθούν οι συντεταγμένες και τα σύνορα δυτικά να σταματήσουν πέντε με δέκα ναυτικά μίλια πιο μέσα από εκεί που συμφωνήθηκαν, ούτως ώστε να αποφευχθούν οι οποιεσδήποτε επιπλοκές με γείτονες χώρες (Ελλάδα, Τουρκία).

Ο λόγος που συνέστησε τα 2-3 ναυτικά μίλια είναι γιατί οι θαλάσσιες αυτές αποφάσεις είναι εύκολο να αμφισβητηθούν, γι΄ αυτό είναι καλύτερα να υπάρχει αρκετή απόσταση προκειμένου να μην αφήνονται περιθώρια αμφισβήτησης”! “Εγώ το δέχτηκα”, είπε, ο κ. Ρολάνδης “γιατί δεν ενοχλούσε πολύ την κυπριακή πλευρά, που εξασφάλισε τη μέση γραμμή που επεδίωκε”!

Υπενθυμίζεται, ότι Πρωθυπουργός στην Ελλάδα ήταν ο Κώστας Σημίτης, και Υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος και τηλεφώνησε στον κ. Ρολάνδη για το συγκεκριμένο ζήτημα, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο! Τον Γιώργο Παπανδρέου, πάντως, αργότερα “κάρφωσε” και ο τότε Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος αποκάλυψε ότι ως Πρωθυπουργός συζητούσε τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, έστω κι αν ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια το διέψευσε στη Βουλή!

Πρόσκληση Γιώργου Παπανδρέου σε Μουσταφά Ακιντζί…

Ο ίδιος πολιτικός, ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τον Σεπτέμβριο του 2017, με προσωπική πρόσκληση ζήτησε να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο ηγέτης του ψευδοκράτους της Κύπρου, Μουσταφά Ακιντζί! Δίνοντας έτσι στον ηγέτη των κατεχομένων βήμα προβολής στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις, που ήταν σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού!

Την πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζί με tweet από τον λογαριασμό της παράνομης “Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείας Κύπρου” κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον Γ. Παπανδρέου!

Άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν, πιστεύοντας πως ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος!

Προς πιθανούς ψηφοφόρους του ΓΑΠ…

Όλα τα παραπάνω προφανώς και τα ξέχασαν όλοι όσοι υπέγραψαν υπέρ της διεκδίκησης της Προεδρίας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου!

Κανείς από αυτούς, επίσης δεν θυμάται, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προαποφασίσει με τον Στρος Καν την έλευση του ΔΝΤ στη χώρα; Κανείς δεν θυμάται, πως ξεσηκώθηκε ο λαός μας στο Σύνταγμα, όταν έγιναν οι δραστικές περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις;

Όμως σε τούτον εδώ τον τόπο υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ξεχνάνε! Άνθρωποι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, που θεωρούν ότι επανέρχονται στον αφρό “πολιτικά σκουπίδια” του παρελθόντος!

Όπως ο Υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Συγγραφέας και μέλος της εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών και ο οποίος έγραψε:

«Το σάπιο πολιτικό σύστημα, αντί να εξυγιανθεί σήμερα, έδειξε ότι η σαπίλα είναι ολική και τίποτα πια δεν το σώνει από την πτώση! Τα κέντρα που οδήγησαν τον πολιτικό κακούργο, πολιτικό ψεύτη, πολιτικό προδότη, της εντολής του λαού και πολιτικό βιαστή των νοικοκυριών διά των Μνημονίων, τώρα επέλεξαν το ίδιο πρόσωπο, τον ίδιο ανάξιο γιο της οικογένειας Παπανδρέου, για να πραγματοποιήσουν τον εξευτελισμό της Δημοκρατίας και τη σχεδιαζόμενη ολική καταστροφή της Ελλάδος!

Και αφού δεν δικάστηκε, δεν μπήκε φυλακή για την προδοτική του πράξη να βάλλει την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, χωρίς να ρωτήσει τον ελληνικό λαό, έχει το θράσος να ξαναμπεί σαν αλεξιπτωτιστής στον πολιτικό βίο! Αυτό είναι κακός οιωνός για την Ελλάδα!

Δυστυχώς όμως, τα ΜΜΕ τον δέχονται μετά βαΐων και κλάδων και τα πολιτικά κόμματα του κλείνουν το μάτι! Αυτό δείχνει πολιτική εκτροπή και ολική απώλεια των δημοκρατικών μας αντανακλαστικών!

Δεν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ετούτη η νέα πολιτική ανωμαλία!

Αυτή διεμβολίζει τα θεμέλια του πολιτικού μας συστήματος και το κατεδαφίζει!

Αν είμασταν στην Αρχαία Ελλάδα, θα είχε πιει το κώνειο της δικαιοσύνης ή θα είχε αυτοεξοριστεί για να αποφύγει την μήνη του λαού!

Σήμερα είναι μια ζοφερή ημέρα, σαν εκείνη που αυτό το πρόσωπο, έβαλε πριν από δέκα χρόνια από το Καστελόριζο την χώρα στο ΔΝΤ!

Και διερωτώμεθα, ποιος άραγε του έδωσε “δαχτυλίδι”;

Η κ. Φώφη Γεννηματά; Η Σοσιαλιστική Διεθνής; Ο κ. Εκρέμ Ιμάμογλου (σ.σ. Δήμαρχος Κωνσταντινουπόλεως);

Βέβαια δεν έχει καμιά σημασία αν θα τον ψηφίσουν ή όχι στο ΚΙΝΑΛ, αφού και μόνο που είχε το θράσος να κάνει αυτήν την ιταμή κίνηση για να ξαναγίνει ο “σωτήρας” μας, δείχνει ότι ο τόπος αυτός διολισθαίνει στην πολιτική ανωμαλία και ότι το πολιτικό μας σύστημα αυτοκτονεί!»!

Διασπαστής του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου…

Αλλά τα πυρά είναι πολλά και από πρώην Υπουργούς επί σειρά ετών του ΠΑΣΟΚ, όπως του Γιώργου Φλωρίδη, ο οποίος είπε προ ημερών στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ:

«Βλέπω ξαφνικά να ανεβαίνει στην πολιτική σκηνή ένα… θεατρικό έργο στην πολιτική σκηνή με τίτλο: ενότητα της δημοκρατικής παράταξης. Το έργο αυτό το ανέβασε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφιος, αλλά όχι να το κάνει αυτό προκαλώντας την ιστορική μνήμη. Όταν έχεις χρηματίσει 25 χρόνια Υπουργός σε ένα κόμμα, μετά Πρόεδρος και Πρωθυπουργός, ένας σεβασμός στην ιστορία του κόμματος αυτού θα επέβαλλε τουλάχιστον να μην το διασπάσεις, όπως έκανε το 2015 στην πιο κρίσιμη στιγμή του, απειλώντας το με αφανισμό. Και νωρίτερα, διέγραψε τον επί 8 χρόνια Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη. Όταν έχεις τέτοιο πολιτικό παρελθόν, μπορείς να κατέβεις υποψήφιος, αλλά μην προκαλείς τη μνήμη, λέγοντας ότι παίρνεις πρωτοβουλία για την ενότητα της παράταξης. Δεν είμαστε χρυσόψαρα στη μνήμη…»!

Διά στόματος Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα λέγει…

Όμως ακόμη πιο επικριτική, πιο σκληρή και πιο αποκαλυπτική, ήταν η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη και η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο:

“να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία”»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!»!

Διά στόματος Ανδρέα Παπανδρέου, η κ. Λιάνη λέγει για τον Γιώργο Παπανδρέου λοιπόν:

Διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ…

Έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: Να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία…

Υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ…

Προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015…

Χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια…

Εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση…

Άλλο Ανδρέας, άλλο Γιώργος Παπανδρέου…

Βλέπετε όμως αυτό το πολιτικό βαμπίρ, πήρε εντολή για να επανακάμψει πολιτικά! Αυτός ο διασπαστής του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, που τον χαρακτηρίζει το “λεφτά υπάρχουν”, προεκλογικό σύνθημα του 2009 για να μας οδηγήσει στις δαγκάνες του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ! Για να κάνει την Ελλάδα κατεχόμενη χώρα και ελεγχόμενη για άλλη μια φορά από την γερμανική μπότα! Επιδιώκει την ολική επαναφορά, αυτός που δεν μπορεί να κουμαντάρει ποδήλατο!

Αυτόν που τον Νοέμβριο του 2011 τον παραίτησε ο λαός από το αξίωμα του Πρωθυπουργού και τον Μάρτιο του 2012 αποχώρησε από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ! Τον δε, Ιανουάριο του 2015 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και ίδρυσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών! Το οποίο στις εκλογές του 2015 δεν μπόρεσε να εισέλθει στη Βουλή!

Αποδεικνύοντας, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε πολιτική οντότητα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ έδωσε πολιτική οντότητα και πολιτική καταξίωση στον Γιώργο Παπανδρέου!

Ο Γιώργος είναι πονηρός…

Όμως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι μόνο διασπαστής του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι εθνικά επιζήμιος, είναι και αμετανόητος!

Αφού εκμεταλλευόμενος την ασθένεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και την αποχώρησή της από τη διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους άλλους συνυποψήφιους διεκδικητές, εν ονόματι του ονόματος που κουβαλάει, εν ονόματι της προηγούμενης θητείας του στην προεδρία του Κινήματος και την Πρωθυπουργία, προκειμένου να κάνουν όλοι πίσω και να συνταχθούν όλοι με τον “μεγάλο αρχηγό”!

Όμως κυρίως ως παλαιότεροι, οι Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος, αλλά και οι νεότεροι, Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Χρηστίδης του γύρισαν την πλάτη και καταθέσαν τη δική τους υποψηφιότητα!

Και το ζήτημα είναι, να αντιληφθούν όσοι στο Κίνημα ψηφίσουν, να συνταχθούν με την απόφαση των άλλων διεκδικητών της αρχηγίας του Κινήματος και να στείλουν στην πολιτική σύνταξη τον Γιώργο Παπανδρέου! Απλά και λιτά!

Λέτε να έχουμε κυβέρνηση Κυριάκου – Γιώργου;

Μου προξενεί ωστόσο μεγάλη κατάπληξη, πως όλα τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν την μελλοντική σύμπραξη ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφ΄ όσον επικρατήσει των εσωκομματικών διαδικασιών ο Γιώργος Παπανδρέου! Επιτυγχάνοντας έτσι, μεγάλες μουρμούρες στο ΣΥΡΙΖΑ, που σε τελική ανάλυση τον βλάπτει και ωφελεί βεβαίως τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Γιατί όμως κανένας δεν προβλέπει την σύμπραξη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ; Δεν θα είναι πιο λογική αυτή η κυβερνητική συμπόρευση Κυριάκου και Γιώργου; Και αν πει κάποιος, μα δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος να γίνει Υπουργός με τον Κυριάκο Πρωθυπουργό, θα σας απαντήσω: Πρώτον: Υπάρχουν προηγούμενα παγκόσμια παραδείγματα! Δυο χρόνια Πρωθυπουργός ο ένας και τα επόμενα δυο ο άλλος!

Δεύτερον: Πριν από τις εκλογές του 2012 ο Αντώνης Σαμαράς και οι περί αυτόν ισχυρίζονταν, πως συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ θα ισοδυναμούσε με πολιτικό πραξικόπημα! Κι όμως έγινε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου!

Αφού η Εξουσία είναι γλυκιά και δεν είναι σωστό πως “η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα”! Η Εξουσία δεν έχει αδιέξοδα! Εδώ τα βρήκαν κατά το παρελθόν ΝΔ και ΚΚΕ, δεν θα τα βρουν Κυριάκος και Γιώργος;

Ξέχωρα που θα τρέξουν κι άλλοι καλοθελητές για να μας σώσουν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρίξτε μια ματιά στην “Τσουκνίδα” και θα καταλάβετε! Δείτε το τι έπραξε ο “υπερπατριώτης” Γιώργος Καρατζαφέρης που επέβαλε τον Λουκά Παπαδήμο και σήμερα προπαγανδίζει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Τυχαία! Όχι βέβαια!