Αυτοί που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας δεν ενδιαφέρονται, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή, για το ποιοι και πόσοι θα τους ψηφίσουν. Αρκεί να έχουν την πλειοψηφία ακόμη και με αποχή 60%!

Δεν στέκει το επιχείρημα κάποιων είτε αφελών, είτε στημένων ότι εάν η αποχή ξεπεράσει το 50% δεν έχει ισχύ το αποτέλεσμα. Όποιος απέχει στηρίζει με την πράξη του αυτή το πρώτο κόμμα και είναι απόλυτα συνένοχος με τα έργα της επόμενης κυβερνήσεως της χώρας.

Θα είναι συνένοχος για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία έχει δηλώσει η Νέα Δημοκρατία ότι θα την σεβαστεί απόλυτα. Θα είναι συνένοχος εάν έλθει στο άμεσο μέλλον μία άλλη συμφωνία ανάλογη των Πρεσπών, αυτή τη φορά με τους Τούρκους για το Αιγαίο μας!

Η ΑΠΟΧΗ τρέφει και υπηρετεί το Σύστημα

Καμία δικαιολογία λοιπόν, για την ΑΠΟΧΗ, που τρέφει και υπηρετεί απόλυτα το σύστημα. Το σύστημα, του οποίου τα κυρίαρχα κόμματα λένε ότι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι “χαμένη ψήφος” και ότι τώρα, όπως λέει η Ν.Δ., πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε, η αριστερά τέλειωσε, έφυγε και η αυτοδυναμία είναι δεδομένη, η διαφορά ξεπερνά τις 12 και πλέον μονάδες, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει σε κάθε του ομιλία, σε κάθε πόλη της χώρας, να λέει ότι πρέπει να κτυπηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γιατί;

Γιατί δεν θέλουν ένα κόμμα Εθνικό, που ευρίσκεται σίγουρα δεξιότερά τους σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα, ένα κόμμα ασυμβίβαστο να υπάρχει στην Βουλή! Δεν θέλει η Ν.Δ. να υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να κάνει με πάσα άνεση τα όργιά της εις βάρος των Εθνικών θεμάτων… Ποιος θα αντιδράσει εάν δεν υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Ή μήπως το Κ.Κ.Ε.; Ή το ΠΑΣΟΚ των Ιμίων, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους;

Ποιος θα αντιδράσει για το κρίσιμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, στο οποίο η Ν.Δ. έχει δώσει εξετάσεις σαν κυβέρνηση και έχει αποτύχει και όχι μόνον, καλώς όριζε και τους Αφρικανούς και Ασιάτες που έμπαιναν παράνομα στην χώρα μας γιατί μας… επέλεξαν!

Η προπαγάνδα της Ν.Δ. κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στις τελευταίες εκλογές ο μηχανισμός προπαγάνδας της Ν.Δ. στράφηκε με μέσα βρώμικα περισσότερο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ! Βασικό επιχείρημά τους ότι εμείς οι Εθνικιστές, οι ασυμβίβαστα αντικομμουνιστές συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Κάποιοι παρασύρθηκαν και πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε. Εάν έχουν Ιδέες Εθνικιστικές και Πατριωτικές, έχουν χρέος να στηρίξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που την κτυπούν όλες οι δυνάμεις του αντεθνικού και αντιλαϊκού κατεστημένου αυτής της χώρας.

Ήδη ευρισκόμεθα σε προεκλογική περίοδο και το πρώτο σημάδι για το πως αυτή θα διεξαχθεί έρχεται από την παρακάτω είδηση:

“H ΝΔ ζητά να πραγματοποιηθεί ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου. Στο ντιμπέιτ αναμένεται να συμμετάσχουν οι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεννηματά, Κουτσούμπας και Λεβέντης. Θα εξαιρεθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής”.

Έτσι εννοούν την δημοκρατία. Να μιλήσουν με τον Λεβέντη που πήρε λιγότερες από 100.000 ψήφος και όχι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έλαβε σχεδόν 300.000! Τι έχουν να φοβηθούν άραγε από έναν διάλογο μαζί μου, γιατί δεν τον θέλουν; Μήπως γιατί εγώ έχω το θάρρος και την τόλμη να τους μιλήσω για τα σκάνδαλα που βαραίνουν όλους τους; Για τις προδοσίες τους στα Εθνικά θέματα, που είναι όλοι ένοχοι; Ο αποκλεισμός μου δείχνει πολλά…

Όσοι είναι Εθνικιστές και όχι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”

Ας καταλάβουν μια και καλή “Όσοι Ζωντανοί”, για να θυμηθούμε τον Ίωνα Δραγούμη, όσοι είναι αληθινά Εθνικιστές και όχι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”, που περιμένουν να γλείψουν την κουτάλα της εξουσίας, ότι την Χρυσή Αυγή φοβούνται και κανέναν άλλον.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, είναι δεδομένο ότι αυτή η προεκλογική περίοδος θα είναι η πιο δύσκολη από ποτέ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έχουν αποφασίσει να κτυπήσουν σκληρά το Κίνημά μας. Από όλους εμάς εξαρτάται εάν θα επιτύχουν τον σκοπό τους. Ήδη ένας ψυχολογικός πόλεμος μαίνεται. Κανάλια, φυλλάδες, δημοσκοπήσεις, ψίθυροι και διαδόσεις από κομματάρχες και λακέδες του διεφθαρμένου καθεστώτος λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει … τελειώσει.

Εάν έχει τελειώσει, όπως ισχυρίζονται, γιατί αυτός ο πόλεμος, γιατί αυτός ο αποκλεισμός;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!