Πολύ ευεργετικός αποδεικνύεται ο κορωνοϊός για τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου(!), 10.700 λαθροεισβολείς μεταφέρθηκαν στο 1ο τρίμηνο 2020 από τα νησιά σε δομές στην ενδοχώρα.

Παράλληλα όμως, τα δήθεν κλειστά σύνορα ήταν ορθάνοικτα αφού άλλοι 9.100 ήρθαν στα νησιά από την Τουρκία στο ίδιο χρονικό διάστημα!

Αυτή τη στιγμή, τόνισε ο κ. Μηταράκης, υπάρχουν στα νησιά μας 38.000 “πρόσφυγες και μετανάστες”. Δεν μας είπε βέβαια, ότι όλοι αυτοί αποτελούν μια απίστευτη απειλή για την άμυνα των νησιών, καθώς και για την πληθυσμιακή αλλοίωσή τους, έτσι ώστε να κινδυνεύουν να γίνουν βορά των επεκτατικών σχεδίων της Άγκυρας!

Επιπλέον, μας αποκάλυψε ότι στις δομές φιλοξενίας υπάρχουν 100.000, που σημαίνει ότι μαζί με αυτούς που έχουν ήδη εισαγάγει στις πόλεις μας τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός είναι τέτοιος που προκαλεί σοκ και δέος για την κατάσταση στην Ελλάδα μας!

Πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι η κυβέρνηση εκτός των 28 νέων hotspots που έχει ιδρύσει στην ηπειρωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Μακεδονία μας, σχεδιάζει να δημιουργήσει και δεκάδες άλλα, για την μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών σε αυτά.

Και μοιραίως προκύπτουν τα ερωτήματα:

-Αφού “λεφτά υπάρχουν” για δομές, γιατί δεν τις κάνουν σε ακατοίκητα νησιά, έτσι ώστε, από την μια πλευρά αυτό να δράσει αποτρεπτικά για όσους θέλουν μελλοντικά να έρθουν, και από την άλλη σταδιακά όσοι δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες να προωθούνται στις χώρες τους;

-Μήπως γι αυτό μας έχουν κλεισμένους μέσα στα σπίτια μας, για να μεταφέρουν άνετα τους εισβολείς εποίκους από τα νησιά στην ενδοχώρα;

-Μήπως η “αυστηρή σύσταση” προς όλους τους πολίτες της χώρας να μην κυκλοφορούμε από τις 12 το βράδυ μέχρι στις 6 το πρωί αφορά την μεταφορά τους από τα νησιά το βράδυ, όπως συνηθίζεται μέσα σε αυτό το διάστημα της καραντίνας;

-Μήπως τελικά ο κορωνοϊός αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο για να περάσουν οι εχθροί των εθνικών κρατών τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης;

Ένα πάντως είναι βέβαιο. Ενώ ο λαός μας υφίσταται ένα πρωτοφανή περιορισμό της προσωπικής του ελευθερίας και των δημοκρατικών του δικαιωμάτων, για την αντιμετώπιση του “ύποπτου” κορωνοϊού, η κυβέρνηση με τρόπο απαράδεκτο προχωρά σε ενέργειες που ζημιώνουν ανεπανόρθωτα την πατρίδα και το Έθνος μας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι περισσότεροι λαθροέποικοι προέρχονται από κράτη με βαρβαρικές συνήθειες, χωρίς πρόθεση να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και με στενούς φιλικούς δεσμούς με την Τουρκία, με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει για την εσωτερική-εξωτερική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή της χώρας μας.

Οι πρακτικές αυτές που εφαρμόζει η κυβέρνηση εξευτελίζουν τον ελληνικό λαό, αλλά δεν περνάνε απαρατήρητες. Οι Έλληνες, με το δίκαιό τους, θα τιμωρήσουν σκληρά αυτούς που απεργάζονται μεθοδεύσεις αλλοίωσης του πληθυσμού και ισλαμοποίησης της Ορθόδοξης Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Νικόλαος Ταμουρίδης είναι Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ και Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας