Συστάσεις για επταήμερη καραντίνα σε όλους τους νέους που θα έρχονται από διακοπές θα ανακοινώσει η κυβέρνηση!

Τι ωραίοι που είναι οι κυβερνώντες, έχουν λύσεις για όλα. Ακόμα και το ξύλο που θα παίξουν εργοδότες και υπάλληλοι θα το απολαύσουν βάζοντας στοιχήματα και τρώγωντας ποπ κορν. Ακούγεται «χαριτωμενιά» αλλά δεν είναι.

Θα πρέπει η κυβέρνηση να μας απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Όσοι θα επιστρέφουν από τις διακοπές τους φυσικά θα έχει λήξει η θερινή τους άδεια. Συνεπώς, θα πρέπει να επιστρέψουν στις εργασίες τους στις οποίες κατά την κυβέρνηση δεν θα μπορούν να πάνε.

Όμως η κυβέρνηση πονηρά σκεπτόμενη δεν καθιστά το μέτρο αυτό υποχρεωτικό αλλά δίνει συστάσεις! Τι πάει να πει σύσταση; Πολύ απλά «σφαχτείτε οι εργαζόμενοι μόνοι σας με τους εργοδότες σας».

Τώρα αν ο εργοδότης τους απολύσει προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν, την σύσταση μια φορά την έκαναν.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καθιστούν την καραντίνα υποχρεωτική. Γιατί τότε θα έπρεπε να αποζημιώσουν και τον εργοδότη και τον εργαζόμενο.

Η σύσταση είναι ότι πιο πονηρό υπάρχει. Μεταθέτουν την ευθύνη στους πολίτες και τους αναγκάζουν να βγάλουν από την «τρύπα» μόνοι τους όποιο φίδι υπάρχει.

«When in doubt, lie» λένε τα «Rules of aquisition» των Φερένγκι από το Σταρ Τρεκ και φαίνεται πως στην Ελλάδα πολλοί από τους κανόνες τους θα χρησιμοποιηθούν τον χειμώνα που έρχεται όπου δεν θα υπάρχει ευρώ για δείγμα πουθενά και μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό.

Κι όλα αυτά σε μια κρίσιμη εποχή που η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει μέρος της κυριαρχίας της εκ νέου με νέες συμφωνίες τύπου «Πρέσπες» , αυτή την φορά για τα ελληνοτουρκικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κουρασμένος και εξαντλημένος λαός με τι διάθεση να αντιδράσει; Ο κορωνοϊός και τα μέτρα της «σωτηρίας» του έκοψαν την όποια ελπίδα ήθελε να πιστεύει ότι μπορεί να έχει.