Σε συνθήκες πλήρους απομόνωσης οι πολίτες ελάχιστα έχουν ασχοληθεί με το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης. Οι πολιτικοί σχηματισμοί του κοινοβουλίου επίσης δεν διαθέτουν καθόλου από την ενέργειά τους για την εξέταση των όρων ενός συμφώνου που θα αποβεί καταστροφικό για την πατρίδα την κοινωνία και την οικονομία.

Η τοποθέτηση του Μαργαρίτη Σχοινά στην Βουλή όπου γλαφυρά μας περιέγραψε ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη ( βλέπε Ελλάδα και πάλι) θα παραμείνει προορισμός ασύλου για κάθε έναν που θέλει να διαφύγει, περιείχε όλη τη φιλοσοφία των κύκλων που επιθυμούν την συνέχιση της αθρόας μετανάστευσης μέχρι την αντικατάσταση πληθυσμών.

Το σύμφωνο παρουσιάζει και επισήμως την αντίληψη των κυρίαρχων ελίτ των Βρυξελλών για την Ελλάδα. Μια χώρα που η δημογραφική της αλλοίωση θεωρείται βέβαια εκ των συνθηκών. Ξεκαθάρισε ο κ. Σχοινάς ότι η συζήτηση για το άσυλο δεν θα γίνεται εκτός χωρών Ε.Ε όπως ζητούσαν όλοι αλλά εντός, άρα στην Ελλάδα που είναι η κύρια χώρα υποδοχής, επίσης απέκλεισε την μετεγκατάσταση στις χώρες από όπου προέρχονται.

Το νέο σύμφωνο μετανάστευσης προβλέπει την προσωρινή εγκατάσταση έως την εξέταση ασύλου στην χώρα υποδοχής, δηλαδή στην Ελλάδα που δέχεται λόγω της εγγύτητας της το μεγάλο όγκο των μεταναστών.

Έτσι, θα μεταβληθούν οι περισσότερες περιοχές της μεθορίου σε γκρίζες ζώνες καθώς ο όγκος των μεταναστών θα αλλοιώσει καταλυτικά την δημογραφική τους σύνθεση, θα καταστήσει τις συνθήκες αβίωτες για τις τοπικές κοινωνίες και θα αποτελέσει μέγα εθνικό κίνδυνο καθώς υπάρχει πάντα η Τουρκική απειλή.

Η τήρηση του συμφώνου ακυρώνει οριστικά τις ενδοευρωπαϊκές μετακινήσεις και μεταφέρει την δυνατότητα αποδοχής φιλοξενίας αποκλειστικά στην διάθεσή των βόρειων χωρών άρα τις μηδενίζει.

Με δεδομένο ότι το 85% των αιτούντων άσυλο δεν διαθέτουν τις προϋποθέσεις αλλά μόνον ελάχιστοι εξ’ αυτών επιστρέφουν στις πατρίδες τους ή στα σημεία πρώτη προσφυγικής συγκέντρωσης, αντιλαμβάνεται κανείς τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα που ήδη έχει ξεπεράσει κάθε όριο παρουσίας παρανόμων μεταναστών, κάθε προέλευσης.

Στην ουσία το νέο σύμφωνο είναι η τυπική κατοχύρωση της ολέθριας πολιτικής που ακολουθεί η πατρίδα μας με την ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που δέχτηκαν να παριστάνουν τον κυματοθραύστη της Ευρώπης, περιοριζόμενοι σε δηλώσεις συμπαράστασης και κάποιες περιπολίες μπας και ανακουφίσουν την παραμεθόριο ζώνη.

Η δημιουργία πόλεων μεταναστών, μουσουλμάνων, Ασιατών και Αφρικανών, στα νησιά, τον Έβρο και αναρίθμητες δομές σε όλη την επικράτεια, συνιστούν μια εφιαλτική εξέλιξη που θα μειώσει την εθνική κυριαρχία και θα απομακρύνει τους Έλληνες.

Η εμφανιζόμενη άγνοια των γεωπολιτικών, ιστορικών, στρατιωτικών συνθηκών που δείχνει η Ευρώπη πως εξηγείται άραγε για την Ελληνική κυβέρνηση που φέρεται να αγνοεί θεμελιώδη δεδομένα.

Αξίζει να αναφερθούμε για μια ακόμα φορά στην πλήρη δυσαρμονία της Ελληνικής κοινωνίας με το πολιτικό σύστημα. Οι κάτοικοι όλο και περισσοτέρων περιοχών έχουν δεινοπαθήσει ενώ οι πολιτικοί αρνούνται ακόμα και να θέσουν στο δημόσιο διάλογο το ζήτημα. Κόμματα, τηλεοπτικοί σταθμοί, ραδιόφωνα, εφημερίδες σιωπούν έναντι της επερχόμενης καταστροφής.

Το Εθνικό Μέτωπο συνεπές στην προσπάθειά του για την εθνική αφύπνιση και ανασυγκρότηση καλεί σε κινητοποίηση πριν την ολέθρια εξέλιξη για τον τόπο μας, για το έθνος μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Εμμανουήλ ν. Κώνστας είναι Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου