Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Ένα φαινόμενο που κρατά τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες αιχμάλωτους για πάνω από σαράντα χρόνια φτάνει προς το τέλος του. Ο χρόνος αμείλικτος, βγάζει στην επιφάνεια κόμματα, πρόσωπα και πολιτικές δεκαετιών και δίνει τη δυνατότητα στους λογικούς και πατριώτες, οικογενειάρχες Έλληνες πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν επιτέλους σοβαρά για τη τύχη της πατρίδας, των παιδιών και των εγγονών τους.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους αφού διαπίστωσαν τόσα χρόνια ότι η γενιά των πολιτικών που συνεχίζει να διαφεντεύει τη ζωή τους είναι σαφώς και χωρίς καμιά αμφισβήτηση αποτυχημένη.

Υποκρισία, ανικανότητα, παραμύθι και μπόλικη ελπίδα κυριάρχησαν και κυριαρχούν στη κεντρική πολιτική σκηνή από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Η οικογενειοκρατία με την οποία «δίκην βασιλέα» πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, η μεταφορά ιδεολογίας και ψήφων από παππού προς εγγονό και ο ωχαδερφισμός που καλλιεργήθηκε, έφερε τα σημερινά ζοφερά αποτελέσματα και τη χώρα στο γκρεμό.

Από τον γενάρχη της ΝΔ Κ.Καραμανλή, παραμυθατζή σοσιαλιστή Παπανδρέου, στον αριστερό καταληψία – άθεο Αλέξη Τσίπρα και στον άκρως σκληρό νεοφιλελεύθερο Κυριάκο Μητσοτάκη, η ελληνική κοινωνία με τη κατάλληλη προπαγάνδα αποκοιμήθηκε ή λαϊκά απλά αποβλακώθηκε.

Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ακολουθεί τα βήματα των προηγούμενων αριστερόστροφων αντιλήψεων και ενεργειών κυβερνήσεων με μια και μόνο διαφορά. Χωρίς ιδεολογία, χωρίς καθαρό πρόγραμμα και σχέδιο για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της πατρίδας, χωρίς σοβαρή εθνική εξωτερική πολιτική και άμυνα, χωρίς πρωτογενή τομέα και χωρίς παραγωγή πλούτου, οδεύσαμε με μαθηματική ακρίβεια προς την Εθνική καταστροφή. Η μόνη και μοναδική διαφορά της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ είναι ότι εφαρμόζει μια σκληρή, φασιστική νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ,όσο και να προσπαθεί με μαύρη καλοπληρωμένη προπαγάνδα να το ανατρέψει, έχει αρχίσει να φθείρεται. Απέτυχε σε όλους τους τομείς και πλέον με μαστίγιο και καρότο προσπαθεί να συγκρατήσει τη κατάσταση που δυστυχώς γι’ αυτή τείνει να γίνει τσουνάμι.

Δυστυχώς η απουσία της Αντιπολίτευσης κυρίως της Αξιωματικής που μετά από πέντε σχεδόν χρόνια στην εξουσία έχασε κάθε ηθικό πλεονέκτημα που πρέπει να έχει ένα εν δυνάμει κυβερνητικό πολιτικό κόμμα για να διεκδικήσει σοβαρά με σχέδιο και επιχειρήματα τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ολα αυτά τα χρόνια η απουσία από την εξουσία ενός πατριωτικού κόμματος , χωρίς αποκλεισμούς ,με εθνικό οικονομικό σχέδιο ,με εξωτερική πολιτική και άμυνα που να υποστηρίζει καθαρά τα συμφέροντα της χώρας ,που να μην άγεται και φέρεται από ξένες δυνάμεις και παράκεντρα εξουσίας είναι πλέον εμφανής .

Σήμερα η ελληνική κοινωνία έδωσε τη δυνατότητα έστω και με πολύ μικρή κοινοβουλευτική δύναμη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ να δώσει το παρόν στη βουλή. Στο χέρι του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου, των υπολοίπων εννέα βουλευτών της αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων στελεχών , μελών και υποστηρικτών της, ήταν να αποδείξουν ότι άξιζε το νέο αυτό εγχείρημα. Δύο χρόνια τώρα και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά . Ακόμα και αυτοί που ήταν και είναι επιφυλακτικοί ή και πολέμιοι του πατριωτικού χώρου τώρα πλέον ακούν,παρακολουθούν και υποκλίνονται στο αποτέλεσμα.

Η σοβαρότητα με την οποία ανταποκρίνεται καθημερινά εντός και εκτός κοινοβουλίου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα μείνει πραγματικά στην ιστορία.

Η καθημερινή παρουσία των βουλευτών της στις εργασίες της βουλής, η διαχείριση, οι προτάσεις, η αποτελεσματικότης στα νομοσχέδια και τα αντανακλαστικά του κινήματος σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία στελεχών ,βουλευτών και του ίδιου του προέδρου σε ολόκληρη τη χώρα δίπλα στα προβλήματα όλων των πολιτών χωρίς προσθαφαιρέσεις ιδεολογικού προσήμου ή προεκλογικής ψηφοθηρίας, δείχνουν ότι κάτι το νέο ,το πατριωτικό, το καθαρά Ελληνικό γεννήθηκε και υπάρχει στη κεντρική πολιτική σκηνή.

Η λογική που απουσιάζει παντελώς χρόνια τώρα, ακόμα και για τα πιο απλά θέματα που απασχολούν και δίνουν λύσεις στους πολίτες ,τώρα δίνει το παρόν και αρχίζει και γίνεται συνήθεια εξ αιτίας του πατριωτικού μας κινήματος.

Η πίστη γύρω από την αγάπη προς τη πατρίδα, τη φιλοπατρία δηλαδή, τη στήριξη στη ορθόδοξη θρησκεία μας και η επιμονή για τη παραδοσιακή ελληνική οικογένεια χωρίς ψευτοπροοδευτικές παραχωρήσεις, και το κοστολογημένο με στοχοθεσία πρόγραμμά μας, κάνουν τη μεγάλη διαφορά του κινήματός μας από τα υπόλοιπα καθεστωτικά πολιτικά κόμματα.

Το συμβόλαιο τιμής που υπογράψαμε προεκλογικά με τον απλό Έλληνα πολίτη καθώς και το επικαιροποιημένο πρόγραμμά μας που ήταν και παραμένει ελεύθερο για μελέτη στο διαδίκτυο στη σελίδα του κόμματος ,χωρίς παρεκκλίσεις ή εκπτώσεις, είναι κι αυτό ένα απτό δείγμα φερεγγυότητας και σηματοδοτεί το νέο, το αληθινό, το καθαρά ελληνικό.

Η πατριωτική παράταξη είναι η μόνη που δεν έχει κυβερνήσει τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο Έλληνας πολίτης αρχίζει και βλέπει τη διαφορά. Η καθαρή πολιτική σκέψη και ο σοβαρός και αληθινός πέρα για πέρα πολιτικός λόγος, με στόχο το εθνικό συμφέρον και μπροστάρη τον περήφανο Έλληνα, αρχίζει και εμπεδώνεται στη συνείδηση ολόκληρης της κοινωνίας. Μια κοινωνία που κατέστρεψαν οι ανθελληνικές, εθελόδουλες, υποταχτικές και προδοτικές αποφάσεις των δικών της κυβερνήσεων σαράντα χρόνια τώρα.

Η ηγεμονία της πελατειακής λογικής ,της κομματικής ιδιοτέλειας, της αυταρχικής και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας φθάνει στο τέλος της.

Ήρθε λοιπόν και νομοτελειακά η ώρα του μεγάλου πατριωτικού χώρου να αποδείξει ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογικών καταβολών και συνηθειών θα επιλέξουν μια καθαρά ελληνική, χωρίς υποχρεώσεις σε ξένους δυνάστες, χωρίς γραμμάτια σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα κυβέρνηση με ένα μόνο τρίπτυχο . Την αγάπη προς την πατρίδα, την πίστη στην Ορθοδοξία μας, και στην υπεράσπιση του κύτταρου της κοινωνίας τη παραδοσιακή ελληνική οικογένεια.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι έτοιμη για ένα τέτοιο άλμα. Η διακυβέρνηση της χώρας απαιτεί πρόγραμμα με στόχους, αντικειμενικούς σκοπούς και προπάντων δουλειά ,δουλειά ,δουλειά . Ο πρωτογενής τομέας ,η εκβιομηχάνιση ή βιομηχανική επανάσταση στον δευτερογενή τομέα και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τριτογενή τομέα ,η Αμυντική μας βιομηχανία, οι σοβαρές υποδομές και γενικά η παραγωγή πλούτου και όχι χρεών ,είναι στις πρώτες προτεραιότητες του κόμματος.

Τα χιλιάδες ελληνόπουλα που ξενιτεύτηκαν για να βρουν τη γη της επαγγελίας οφείλουμε να τα επαναφέρουμε στη πατρίδα παρέχοντάς τους σοβαρή ,αξιοπρεπή και επικερδή εργασία ανάλογα με τα προσόντα τους. Οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι θα ξαναβρούν το χαμόγελό και την αισιοδοξία τους.

Η φράση ”ασφάλεια του πολίτη” θα βρει το πραγματικό της νόημα. Η παράνομη μετανάστευση θα τελειώσει μια και καλή. Ουδείς παράνομος μετανάστης θα παραμείνει ούτε για ένα λεπτό στη χώρα. Το σχέδιο υπάρχει ,κοστολογημένο και άμεσα υλοποιήσιμο.

Η υπογεννητικότητας θα σταματήσει. Το πρόγραμμα είναι σαφές χωρίς αστερίσκους. Στήριξη στο γάμο ,στα νέα ζευγάρια να κάνουν οικογένεια και να γεννήσουν Ελληνόπουλα. Η πατρίδα μας κινδυνεύει μέρα με τη μέρα.

Χανόμαστε σαν έθνος και αυτό πρέπει να σταματήσει και να αντιστραφεί.

Οι επόμενες εκλογές ,όποτε κι αν γίνουν είναι σίγουρο ότι θα βρουν τη πατριωτική παράταξη και το κίνημά μας με υψηλά ποσοστά μέσα στη βουλή. Εκείνο που ζητάμε από την Ελληνίδα και τον Έλληνα κάθε ηλικίας είναι να μας στηρίξει όπως ακριβώς τον στηρίζουμε εμείς, (το γνωρίζουν πλέον όλοι αυτό) και να μας δώσει τη κοινοβουλευτική δύναμη έστω για μια τετραετία, να ανατρέψουμε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο ,να φέρουμε τη νοοτροπία νικητή στη κοινωνία και να αλλάξουμε τη χώρα. Μπορεί να γίνει γιατί έχουμε τη θέληση και το σχέδιο.

Αρκεί να μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Αντώνιος Μυλωνάκης είναι Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής