Ο εθνικός χώρος είναι η ελπίδα για την ανατροπή του νοσηρού πολιτικού συστήματος που έχει επιβληθεί κατά την μεταπολίτευση και έχει οδηγήσει την πατρίδα στην χρεοκοπία, την ανυποληψία, τις εθνικές υποχωρήσεις, την πλήρη εξάρτηση και σταδιακά σε έναν δημογραφικό μαρασμό που έχει ως κατάληξη τον αφανισμό.

Αυτή, η τόσο οδυνηρή κατάσταση, που την βιώνουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καθημερινά ενώ είναι καθολικά αποδεκτή, συνεχίζεται χωρίς τέλος, αποκλειστικά διότι η εξουσία βρίσκεται στα χέρια οργανωμένων συμφερόντων και ξενοκίνητων πολιτικών που παριστάνουν ότι προσπαθούν ενώ στην ουσία μόνος τους σκοπός είναι η διαιώνιση του προβλήματος.

Έχουν κυβερνήσει όλοι και με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, προερχόμενοι από τις γνωστές δεξαμενές Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τους κατά καιρούς “αποστάτες” τους.

Τα αποτελέσματα είναι επίσης γνωστά: η σημερινή Ελλάδα της ρημαγμένης οικονομίας, των απελπισμένων νοικοκυριών, των Ελλήνων που παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς, των αναρίθμητων πλέον παράνομων μεταναστών που έρχονται να πραγματοποιήσουν την αντικατάσταση πληθυσμού, την Τουρκική απειλή και διείσδυση να κλιμακώνεται.

Ο εθνικός χώρος με την ευρύτερη έννοια είναι οι ακηδεμόνευτοι πολιτικοί φορείς, ομάδες και πρόσωπα που κατά καιρούς έχουν αναπτύξει πρωτοβουλίες με σκοπό μια άλλη Ελλάδα ανεξάρτητη, αξιοπρεπή, εύρωστη οικονομικά, αυτοδύναμη ενεργειακά, με σεβασμό στην ταυτότητα της ιστορική, εθνική, θρησκευτική.

Απέναντί της ορθώνονται οι μηχανισμοί της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των Βρυξελλών, οι απρόσωποι γραφειοκράτες, η διεθνής του χρήματος, η πολιτική ορθότητα, η παγκοσμιοποίηση.

Έχουν κατορθώσει μέσα από την πλήρη επικράτηση στο χώρο της επικοινωνίας, των θεσμών και της οικονομίας να επιβάλλουν την παρουσία τους.

Έτσι, η Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ως υπερασπιστής των εθνικών συμφερόντων εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και αμέσως την υιοθέτησε, εμφανίζεται ως αμετακίνητος φρουρός στο Αιγαίο και τη Θράκη την ίδια ώρα που προωθεί με πολλούς ελεγχόμενους φορείς την πολιτική του συμβιβασμού, παριστάνει ότι καταλαβαίνει τους πολίτες που δεινοπαθούν από την κερδοσκοπία και την ίδια στιγμή κατοχυρώνει τα συμφέροντα των παρασιτικών επιχειρήσεων που εκμεταλλεύονται το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανησυχεί για τις αξίες όταν έχει επιβάλλει παντού την εφιαλτική νέα τάξη εναντίον κάθε παράδοσης.

Η απόφαση του Εθνικού Μετώπου να συνταχθεί με το Εθνικό Κόμμα “Έλληνες” που συσπειρώνει στις τάξεις του αγωνιστές καθαρούς και αμόλυντους από την άρρωστη ατμόσφαιρα της γενικευμένης διαφθοράς, με προγραμματική σύγκλιση που έχει ως στόχο μια υπερήφανη και δυνατή Ελλάδα, είναι η απάντηση στην παθογένεια του κατακερματισμού, της διχαστικής νοοτροπίας και η απολύτως αναγκαία στάση όταν κανένας άλλος δρόμος δεν υπάρχει παρά ο αγώνας στα πολλά και δύσκολα μέτωπα που έχουν ανοίξει.

Κάθε αντίρρηση, κάθε άρνηση συνιστά λιποταξία,

Η Ελλάδα δεν έχει απεριόριστο χρόνο και είναι πολυτέλεια κάθε περαιτέρω καθυστέρηση. Είδαμε την ανελέητη στάση του συστήματος, είδαμε με την οργανωμένη καμπάνια πως κατευθύνονται οι δικαστικές αποφάσεις, η ένωση δυνάμεων είναι υποχρέωση όλων μας.

Η επιλογή μας συγκεντρώνει δυο σημαντικά χαρακτηριστικά πρώτον περιλαμβάνει στελέχη που έχουν αποδείξει την ασυμβίβαστη διαδρομή τους και την συνέπειά τους και δεύτερον η ιδεολογική συγκρότηση απομακρύνει τον κίνδυνο του ευκαιριακού που τόσο έχει βασανίσει μέχρι σήμερα τον πατριωτικό κόσμο με τους αλεξιπτωτιστές, τους νεοφώτιστους, αυτούς που ανακάλυψαν οψίμως τον πατριωτισμό και τα εθνικά προβλήματα. Η πολύπαθη εθνική κοινωνία των Ελλήνων βρίσκει διέξοδο για τους αγώνες που οδηγήσουν στην τελική νίκη.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποψήφιος Δυτικού Τομέα του Εθνικού Κόμματος “Έλληνες”