Μία, δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια συνηθισμένη, είδηση στον Άγιο Παντελεήμονα, έγινε αφορμή να ζήσουμε μία ακόμη δικαιωματιστική υστερία. 

«Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του». Αυτό ήταν το γεγονός, έλα όμως που ο άντρας ήταν τρανς και μάλιστα μετανάστης από την Κούβα παρακαλώ.

Ποιος άκουσε την αριστερά και δεν τη φοβήθηκε;

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πάντως σίγουρα την άκουσε και έβγαλε απολογητική ανακοίνωση για το ζήτημα του φύλου του θύματος.

Γιατί η αριστερά, ο δικαιωματισμός γενικά, θεωρεί ότι ένας άνδρας που δηλώνει γυναίκα και ενδεχομένως έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, είναι γυναίκα.

Άσε που ήταν και μετανάστης, οπότε βάλε λίγο “τρανσοφοβία”, βάλε και λίγο ” ξενοφοβία”, σου λένε οι Κλουζώ της αστυνομίας ας τους κάνουμε το χατίρι, μην έχουμε και τίποτα αλλά.

Οπότε, το μόνο που έγινε ήταν, να κατακλυστεί η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από ένα παρδαλό πλήθος το οποίο, μόνο απλά, βεβήλωσε την περιοχή γράφοντας υβριστικά συνθήματα και πάνω στον Ιερό Ναό.

Για την ουσία της υπόθεσης όμως σιωπή από όλους. Για την εγκληματικότητα στην περιοχή, για την γκετοποίηση της περιοχής, για τα εγκλήματα πάθους και μίσους μεταξύ αλλοδαπών πλέον στην περιοχή, τσιμουδιά. Γιατί με την  αντικατάσταση πληθυσμού στο κέντρο της Αθήνας πλέον, πολλά από τα εγκλήματα δεν έχουν ως θύματα Έλληνες, αλλά γίνονται μεταξύ των διαφόρων εξωτικών ομάδων που συνθέτουν το πολυπολιτισμικό μωσαϊκό αυτής.

Εγκλήματα για το εμπόριο ναρκωτικών, βιασμοί παιδιών που βρίσκονται ως ” ασυνόδευτα ” στην χώρα, εγκλήματα γιατί κάποιοι δεν τηρούν τους ισλαμικούς κανόνες ηθικής και φυσικά εγκλήματα που απορρέουν από την πορνεία.

Ωπα. Πορνεία είπατε; Ναι φυσικά πορνεία, αντρών, γυναικών και παιδιών που συνθέτουν μια σημαντική παράμετρο της μετανάστευσης πλέον. Όμως εδώ, η σιωπή των κατά τα άλλα ευαίσθητων ανθρωπιστών, φεμινιστριών και ΜΚΟ, είναι εκκωφαντική. Πολύ απλά, όσοι κάνουν το trafficking αυτών των ατόμων, όσοι τους φέρνουν και εκμεταλλεύονται το σώμα τους , είναι και οι ίδιοι μετανάστες, διακινητές και η καταγγελία τους μπορεί να χαλάσει το αφήγημα τους.

Δεν μπορεί δηλαδή, οι “κακόμοιροι” αλλοδαποί να εκμεταλλεύονται άλλους αλλοδαπούς, να θησαυρίζουν από αυτούς και ενίοτε να τους δέρνουν ή να τους σκοτώνουν όταν θέλουν να ξεφύγουν από τα κυκλώματα τους .

Αυτό όμως συμβαίνει, όσο και αν χαλάει το δήθεν ανθρωπιστικό παραμύθι τους. Η πορνεία είναι πλέον ένας από τους βασικούς παράγοντες της μετανάστευσης, νόμιμης, παράνομης και “παράτυπης”. Το ίδιο και το έγκλημα που προκύπτει από αυτήν.

Η κυβέρνηση λοιπόν, που ψάχνει να βρει μόνο παρατυπίες στο μεταναστευτικό και οι επαγγελματίες της αριστεράς είναι οι άμεσα ένοχοι αυτής της σιωπής.

Ας αφήσουν λοιπόν την “τρανσοφοβία” και την “ξενοφοβία” και ας δούνε τα απόβλητα της κατάστασης που οι ίδιοι δημιούργησαν. Με την κάθε μέσο και τρόπο προώθηση της μετανάστευσης, της γκετοποίησης, των συμμοριών και του εμπορίου ψυχών και ζωών.

Αλλά για να το κάνουν θα έπρεπε να είναι κάτι άλλο και όχι νταβατζήδες εις βάρος πρώτα των Ελλήνων πολιτών που βιώνουν το έγκλημα και την παρακμή των γειτονιών τους , αλλά και εις βάρος των ίδιων των αλλοδαπών θυμάτων τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος είναι μέλος ΠΓ του Εθνικού Μετώπου.