Ότι συμβαίνει αναφορικά με τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού κατά τις τελευταίες ημέρες διεκδικεί βραβείο ανοησίας και προχειρότητας καθώς το νόημα που έχει προκύψει πλέον από τους ίδιους τους υπερασπιστές του εμβολίου είναι το εξής:

«Η τέταρτη δόση του εμβολίου δεν ωφελεί κάτι, δεν έχουμε δεδομένα ότι χρησιμεύει, αλλά έτσι κι αλλιώς πρέπει να την κάνετε».

Και θα πεις κάποιος «χαζός». «Γιατί ρε παιδιά να την κάνω αφού δεν ωφελεί σε τίποτα;».

Και έχει δοθεί μία εξίσου «χαζή» απάντηση σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής (οι χαζές ερωτήσεις εισπράττουν χαζές απαντήσεις): «Για εφέ».

Δηλαδή η 4η δόση θα γίνει για το… γαμ@το. Επειδή «σας πρήξαμε και σας αναγκάσαμε όλους να εμβολιαστείτε, πρέπει να το συνεχίσουμε πριν καταλάβετε τι έγινε».

Βέβαια, οι περισσότεροι εκ των εμβολιασμένων… ψιλοκατάλαβαν, αλλά δεν τολμούν να το πουν, γιατί είναι δύσκολο να αποδεχθείς ότι έχεις χειραγωγηθεί με τέτοιο τρόπο από πολιτικούς και ΜΜΕ.

Φυσικά, υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι ο ίδιος  ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος άνοιξε πρώτος τη συζήτηση για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης τον Σεπτέμβριο, αλλά και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η οποία κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί, επισημαίνοντας όμως πως δεν έχει… επαρκή δεδομένα για την ωφέλεια των εμβολίων!

Αν είναι να προχωρήσετε το έργο μην αυτοακυρώνεστε.

Να θυμηθούμε τι είπε ο υπουργός Υγείας:

«Για τους άνω των 60 και τις ευάλωτες ομάδες υπάρχει ισχυρή σύσταση να πάνε να το κάνουν. Αυτός που κινδυνεύει πρέπει να εμβολιαστεί. Η Επιτροπή Εμβολιασμών έχει πει ότι στην ηλικιακή κατηγορία 30 έως 59 ετών δεν υπάρχει κλινικό όφελος, αλλά μπορεί κάποιος να το κάνει!» δήλωσε.

Όσοι εμβολιάστηκαν πως πρέπει να νιώθουν τώρα;

Ο εκ των «ειδικών» Γκίκας Μαγιορκίνης ξεκαθάρισε ακόμα μία φορά πως «ο γενικός πληθυσμός δεν χρειάζεται την τέταρτη δόση», προσθέτοντας ότι «δεν είναι μεγάλο το όφελος από την τέταρτη δόση», αλλά διευκρίνισε ότι οι ηλικιωμένοι και όσοι έχουν προβλήματα υγείας θα πρέπει να την κάνουν.

Την ίδια στιγμή, και ο Ηλίας Μόσιαλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για τον εμβολιασμό τη δεδομένη χρονική στιγμή με τέταρτη δόση στους άνω των 30 ετών, ως όπλο για την πανδημία. «Η πολιτική υγείας δεν βασίζεται στην τύχη και δεν μεταθέτει την ευθύνη στους πολίτες» είπε κατηγορηματικά, αφήνοντας εμμέσως αιχμές για όσα ακούστηκαν από κυβερνητικά χείλη περί «φοβισμένων πολιτών που, αν το νιώθουν, να πάνε να εμβολιαστούν».

Αρκεί κάποιος να κυκλοφορήσει λίγο έξω για να δει πως νιώθουν όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν με τρεις, τέσσερις και πάνε και για πέμπτη δόση.

Βλέπουν και χιλιάδες ανεξήγητων ξαφνικών θανάτων και τους μπαίνουν «ψίλοι στα αυτιά».

Γιατί ωραίες οι αρνήσεις πολιτικών και επιστημόνων ότι δεν υπάρχει συσχετισμός εμβολίων και «ξαφνικίτιδας» αλλά το «θάνατος από αδιευκρίνιστη αιτία» δεν επαρκεί για να καθησυχάσει τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Aυτά συμβαίνουν όταν οι πολίτες εμπιστεύονται το κάθε ιερατείο. Είτε πολιτικό, είτε ιατρικό είτε επιστημονικό, γιατί δεν υπάρχει μόνο το θρησκευτικό ιερατείο, τα ιερατεία είναι πολλά.